5 būdai išvengti moters išdavystės

  • Teksto dydis:

Ar kada nors teko patirti moters išdavystę? O gal toks scenarijus gan dažnas reiškinys jūsų gyvenime? Užmezgate santykius, jus išduoda, išsiskiriate. Po kurio laiko vėl sutinkate žmogų su kuriuo, atrodo, nugyvensite visą likusį gyvenimą, bet vėl – smūgis į paširdžius.

Ką daryti? Neskubėkite kaltinti visų pasaulio moterų – geriau apžvelkite situacijas, kurios gali paskatinti moterį pulti į kito vyro glėbį. Taigi, ką daryti ir ko nedaryti, jog netektų patirti išdavystės kartėlio?

Neleiskite jai atostogauti „pavojinguose“ kurortuose

Ar nuklystumėte „į kairę“, jeigu būtumėte tikri, kad apie jūsų nuotykį niekas nesužinos? O ar galėtumėte į šį klausimą atsakyti už savo partnerę? Pasitikėjimas – puikus dalykas, tačiau jeigu jūsų žmona ar draugė vyksta atostogauti viena, naudinga apsvarstyti galimų pavojų riziką. Faktas, kad Egipto, Turkijos ar Sicilijos kurortuose seksas laikomas nacionaliniu sportu, be to, kitataučiams mūsų lietuvaitės atrodo labai patrauklios. Tad net jei ir labai pasikliaujate savo partnere, vertėtų nepamiršti vyriško posakio: „Aš neišleidžiu tavęs ne dėl to, kad nepasitikiu, bet todėl, jog puikiai žinau kitų vyrų kėslus“.

Nedrauskite susitikinėti su draugėmis

Galbūt pasakysite, kad kur kas didesnis pavojus už atostogas saulėtuose paplūdimiuose yra susibūrimai su draugėmis ir dėl šios priežasties nenorite savo mylimiausios leisti su jomis susitikti? Verčiau ja pasitikėkite, nes jei versite savo damą atsisakyti draugių, jums už tai bus skaudžiai atkeršyta. Šiuo atveju pasimatymų su bičiulėmis draudimas yra kur kas pavojingesnis nei leidimas. Jei visgi negalite ja pasitikėti, kodėl gi jai nepateisinus tokių jūsų lūkesčių ir nepasukus į „kairę“? Atminkite – kuo labiau norėsite kontroliuoti savo moterį, tuo labiau ji bus suinteresuota jums atkeršyti.

Girkite ir mylėkite

Jeigu išleidžiate savo širdies valdovę susitikti su draugėmis, bet patys neskiriate jai dėmesio, nereikėtų stebėtis, kuomet viename vakarėlyje ji sutiks savęs vertą vyrą. Dailiosios lyties atstovėms patinka atrodyti gražiai ir joms gyvybiškai svarbu jaustis patraukliomis, seksualiomis ir mylimomis. Jeigu to jai neparodysite ir stokosite dėmesio, jūsų dama savo patrauklumo įrodymų ieškos kitur.

Būkite ištikimi patys

Neištikimybę galima traktuoti labai įvairiai. Net pornografinių filmų žiūrėjimą ir susirašinėjimą su kitomis merginomis ji gali suprasti kaip išdavystę ir šiuo atveju keršija visi – tiek vyrai, tiek moterys. Gera žinia ta, jog moterys moka parodyti savo pavydą ir kuo puikiausiai geba išreikšti pasipiktinimą partnerio elgesiu. O ką daryti vyrams – nejaugi atsisakyti vakarinių kino seansų? Greičiausiai nebūtina. Kalbėkite su savo antrąja puse apie bendrą intymų gyvenimą, tačiau nebandykite nuslėpti savo slaptų seksualinių pomėgių. Už slapukavimą galimas skaudus ir galbūt nė nepelnytas moteriškas kerštas.

Neleiskite jai nuobodžiauti

Kuo puikiausiai nuobodulį išvaikys seksas! Patenkintos moterys neieško paguodos kitur. Tačiau įprasti lytiniai santykiai gali pabosti abiem, o monotonija lovoje – paskatinti ją žingsniui į „kairę“. Žinoma, jei tik patys to nepadarysite pirmi, tačiau šiuo atveju liksite dar ir kalti dėl iširusių santykių. Jos kaltinimai jums iš dalies bus teisingi. Vyrai – iniciatoriai, jie yra atkaklūs, kai nori pelnyti patinkančios damos dėmesį. Jie stebina ir daro staigmenas, kada nori palenkti jos širdį savosios link. Būkite atviri iki galo ir savo intymiame gyvenime, imkitės iniciatyvos ir patikėkite – fantazijai ribų nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerdas

Gerdas portretas
Leiskite žmonai visišką laisvę,ir ji jus apgaus. Sako, tik gulbės ištikimos iki pat mirties. Moteris ir vyras, kaip ir visos gyvųnų rūšys, sukurti reprodukcijai. Tik labai taurūs žmonių individai prilygsta gulbių giesmei.

Spedra

Spedra portretas
Avanafilio- Spedros, yra ir vaistinese, todel nesunku gauti prireikus. Recepta gali skirti gydytojas, rekomenduodamas kartu ir tinkamiausia dozuote. Si gali buti 50-200mg stiprumo.

Renata

Renata portretas
Niekas nuo to neapsaugotas, bet bent tikimybe sumazinti galima savo akivaizdzias bedas su pajegumu aptvarkius :) Mano vyras geria Spedra, kuri isties issprende daug problemu miegamajame, atgaivino santykius. Per 15 minuciu nebelieka jokiu erkcijos disfinkcijos pozymiu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių