Nori geresnės spermos kokybės? Žiūrėk į nuotraukas!

Vyrai, žiūrintys pornografines nuotraukas, turi galimybę pagerinti spermos kokybę. Receptas paprastas: reikia pasirinkti erotines nuotraukas, kurios skatintų spermatozoidų konkurencingumą ir greitesnį jų judėjimą.

Kuris vaizdinys lemia geresnę spermos kokybę: grupinio sekso nuotrauka, kurioje mylisi du vyrai ir viena moteris, ar fotografija, kurioje mylisi trys moterys? Niujorko žurnalo ir asmeninių dienoraščių „Psychology today“ interneto svetainėje rašoma, jog grupinio sekso nuotrauka natūraliai užprogramuoja spermatozoidų konkurenciją ir pagerina spermos kokybę.

Australijos mokslininkų atliktame tyrime dalyvavę vyrai, žiūrėdami į skirtingas nuotraukas, masturbavosi, o gautus spermos kiekius ištyrus laboratorijoje paaiškėjo, jog spermatozoidų judėjimas (tai yra greitis, kuriuo jie juda link kiaušinėlio) didesnis buvo tų vyrų, kurie žiūrėjo į spermatozoidų konkurenciją užtikrinančią nuotrauką. Tačiau spermatozoidų tankumas buvo didesnis tų vyrų, kurie žiūrėjo į besimylinčių moterų nuotrauką.

Tokie tyrimai buvo atlikti norint sužinoti, kokiais būdais ir veiksmingomis priemonėmis vaisingumo klinikose būtų galima išgauti kokybiškesnę vyrų spermą.


Šiame straipsnyje: seksasmasturbacijaSperma

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių