Mados namai „Wicky“ stebina vėl

  • Teksto dydis:

Mados namai „Wicky“ po sėkmingo starto ir rudens-žiemos kolekcijos „New Black“ stebina vėl. Balandžio 19 dieną bus pristatyta antroji visai ne juoda kolekcija. Pirmosios, debiutinės, kolekcijos veidu tapusi Agnė Jagelavičiūtė iškart po pristatymo sakė: „Gyvenimas per trumpas nuobodiems drabužiams“.  Na, „Wicky“  drabužių tokiais ir nepavadinsi, o naujausioje kolekcijoje „7 vasaros dienos“ – tik išskirtiniai, ryškūs ir dar niekur nematyti modeliai.

Fotografo Gedimino Žilinsko Barselonoje įamžintoje kolekcijoje daug smėlio, vandens žydrumo ir atostogomis dvelkiančių spalvų.

„Kuriu charizmatiškoms, veiklioms moterims, kurios paprasčiausiai mėgsta puoštis. Visai nesvarbu ar keliauja į darbą, ar išsiruošė į kelionę – jos visuomet pasitempusios. Mane tokios moterys įkvepia, todėl ir naujieji modeliai kolekcijoje šį pavasarį labai įvairūs, patogūs ir kokybiški. Juokauju, jog juos galite tiesiog įsimesti į lagaminą ir tik atskridusi puoštis eidama vakarieniauti ar į prašmatnų vakarėlį.

Šioje kolekcijoje dominuoja šviesios spalvos, papuošimai su žvyneliais, margi raštai. Todėl tiek suknelės, tiek kiti drabužiai, puikiai derės dieną ir vakarėjant, jais galima vilkėti prie sportinių batelių ar prie aukštakulnių. Vietą kolekcijos fotosesijai pasirinkau taip pat netradicinę – Barseloną. Ji man visuomet asocijuojasi su vasaros atostogomis, geru skoniu ir maloniomis akimirkomis. Džiaugiuosi, jog jau visai netrukus galėsiu pristatyti rezultatą. Viliuosi, jog kiekvienas drabužis taps žavingų moterų palydovais“, - šypsojosi Viktorija Rakauskienė,

Apie kūrėjos užsispyrimą ir kolekcijas pasisakė jos klientėmis tapusios komunikacijos agentūros bendraturtė bei žaislų parduotuvės „Children Vilnius City“ įkūrėja Agnė Grigaliūnienė ir „KukuMuku“ restorano-teatro vaikams savininkė Laura Normantienė

„Nesu dizaino ekspertė, bet kaip klientė, kuri yra įsigijusi Viktorijos drabužį ir stebėtoja iš šalies, galiu teigti – žaviuosi tokiomis moterimis kaip ji. Veikliomis, versliomis, prižiūrinčiomis visus namų kampus ir dar sugebančiomis siekti savo tikslų ir svajonių. Ji jauna kūrėja, tačiau darbai ir  jos kuriami drabužiai pasižymi tikra kokybe, geru skoniu ir stiliaus pojūčiu. Pati įsigijau vieną jos suknelių – esu labai patenkinta ir nekantrauju, kada galėsiu išvysti vasarai skirtus apdarus. Linkiu jai nesustoti, judėti į priekį. Puikus startas jau buvo, tad su tuo sveikinu ir tikiu, jog ji parodys ir padarys dar labai daug“, - kalbėjo Agnė.

Jai antrino ir Laura Normantienė.

„Galiu pasakyti vieną – iškart po kolekcijos pristatymo įsigijau beveik visus tos kolekcijos modelius. Vien tai, daug ką pasako, tiesa? Medžiagos labai kokybiškos, atliktas darbas – kruopštus. Iki šiol džiaugiuosi visais pirkiniais. Pačią kūrėją pažįstu jau senai ir mane žavi jos noras kurti, noras daryti tik geriausią ir siekti maksimalaus rezultato. Žinau, kad ir ši pavasario kolekcija bus tokia pat unikali ir verta pagyrų. Tikiuosi, kad joje bus galima išvysti daugiau spalvų ir kurtais drabužiais galėsiu džiaugtis, galbūt, net per artėjančias atostogas. Sveikinu su tokiu ryžtu ir tokia sėkme. Ši dizainerė verta tik pačių geriausių žodžių“, - nuomone dalinosi Laura.

Naujausia pavasario-vasaros kolekcija dienos šviesą išvys jau po dešimties dienų.

„Į šią kolekciją, kaip į pirmąją, įdėta daug darbo, širdies ir idėjų. Priešingai nei buvusioji, ji tiesiog alsuoja ryškiomis spalvomis, unikaliais kirpimais. Pasirinkti galima bus iš aptemptų, laisvų, platėjančių kirpimų, vienspalvių ar margų audinių. Kolekciją sudaro, kaip ir savaitės dienos, septyni, skirtingi modeliai. Tad jei jau svarstote kuo pasipuošti pavasarį, ar jau dabar po truputėlį kraunate lagaminą, siūlau pasižvalgyti po naują „Wicky“ kolekciją. Čia tikrai rasite kažką, kas kasdienybę nupieš gražiomis spalvomis, o atostogas pripildys gera nuotaika“, - pokalbį baigė dizainerė.


Šiame straipsnyje: WickyMados namaiKolekcijamada

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių