Kaunietės kurtos musės jau išskrido į Kanus

Balandžio 2 dieną prestižiniuose Kanų festivalių rūmuose uždarame vakarėlyje labai ypatingoms personoms prancūzas Denisas Durand pristatys savo naujausią kolekciją, kurios modelius puoš 33 metų kaunietės Elvyros Monginienės kurti aksesuarai.

Pirmieji pamatys išrinktieji

Balandžio 2-6 dienomis Kanų festivalių rūmuose, kuriuose vyksta ir garsus Kanų kino festivalis, parodos, mados ir kiti šou, pavasario sezono atidarymo proga vyks įvairūs renginiai.

"Gėlės-vabzdžiai" pavadinto sezono atidarymo metu Prancūzijos dizaineris D. Durand uždarame vakare išskirtiniams asmenims pristatys savo naujausią kolekciją.

Visi modeliai bus pasipuošę kaunietės E. Monginienės kurtais papuošalais: apyrankėmis, auskarais, musėmis ir garsiojo Faberge įkvėptais jos kurtais aksesuarais "kiaušiniais" pakabukais, auskarais, apyrankėmis.

Po to dar tris dienas sezono atidarymo proga D. Durant Couture kolekcija bus pristatoma kitose Kanų festivalių rūmų salėse, kur nusipirkus bilietus renginius galės išvysti visi norintieji.

"Esu labai laiminga, tačiau dabar negaliu suklysti, viskas turi praeiti puikiai, – akivaizdžiai pervargusi, vos atgaudama kvapą prisipažino pastaruoju metu po 3-4 valandas per parą mieganti Elvyra. – Džiaugiuosi, kad pavyko išplaukti į didžiuosius vandenis ir savo darbus pristatyti aukščiausiame lygyje."

Vertina daugiau nei 10 tūkstančių eurų

Elvyra neslepia, kad jai padėjo dabar Kanuose gyvenanti buvusi vieno turtingiausio lietuvio Sauliaus Karoso žmona Reda Karosienė, su kuria supažindino renginių organizatorė Kristina Kaikarienė.

"Redai patiko mano papuošalai ir ji supažindino su reikalingais žmonėmis, kurie buvo sužavėti mano darbais, – šypsosi Elvyra. – Jau turiu ir savo saloną bei spaudos atstovę Prancūzijoje, mano darbai labai patiko ir Šveicarijos juvelyrams, o netrukus tikiuosi įkelti koją ir į Didžiąją Britaniją."

Į turtuolių ir pasaulio žvaigždžių numylėtą miestą "Elvyra Design" įkūrėja išskrenda kovo 31 dieną.

Į Kanus išskraidintą savo kolekciją E.Monginienė vertina mažiausiai 10 tūkstančių eurų.

"Mano kurtos musės, apyrankės, auskarai ir prabangiausia, Faberge įkvėpta aksesuarų linija, jau išskrido į Kanus", – dabar Elvyra su pagalbininkėmis Šilainių mikrorajone įkurtoje jos studijoje skuba baigti savo dirbinius, kad asmeniškai jai nuoširdžiai dėkojęs ir darbais susižavėjęs D. Durand turėtų maksimaliai didelį pasirinkimą.

Musė gali būti graži

Elvyra kuria iš Swarovskio kristalų ir iš nebrangiųjų metalų. Ji neslepia: brangiausia – idėja, autorinis darbas.

"Mano darbai – ryškioms, išskirtinėms moterims. Papuošalai šaukia ne "pažiūrėk į mane", o "pažiūrėk į papuošalus", – aiškina kūrėja. – Juk ne visada moteris puošiasi, kai yra savimi patenkinta, neretai jį nukreipia dėmesį į aksesuarus."

Jau dabar jos darbai parduodami pagrindinėje Kanų gatvėje prabangioje parduotuvėlėje "Projecteurs", kur ištiestas raudonas kilimas ir pro duris žengs ne kiekvienas mirtingasis.

Kaunietės kūriniai parduodami ir penkių žvaigždučių liukso klasės viešbutyje "Hyatt Regency Nice", prabangioje parduotuvėje "Boutique Glamor".

Netrukus apie jos darbus rašys Prancūzijos "L'Officiel", gegužės mėnesį į Vokietiją atvyksta "Zurich" žurnalo atstovai: šis leidinys prieinamas tik labai turtingiems asmenims, dalijamas aukščiausio lygio liukso klasės viešbučiuose, verslo klasėse.

Kodėl ji kuria muses, kiaušinius, kurie nėra naujiena?

"Taip, pasaulyje matėme papuoštų musių, skarabėjų ir drugelių. Mada sukasi ratu. Bet mano technika, autorinis darbas yra mano, – teigė Elvyra. – Be to, juk musė taip pat gali būti graži."



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
Nu ji tikrai saunuole, zaviuosi ja !!! Ja va ikvepe tas kiausinis, o ji mane ikvepia :) Darau panasiai, bet siek tiek kitaip, tai negi ji davar vel pyks???

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Labai puiku,kad taip sekasi didelio ideto darbo deka, tikiu,kad dar ne tiek nueisite. Bet svarbiausia butu ne kiek toli eisite,o kiek galite islaikyti jusu darbus pamegusius klientus,kad tai ne draugiu ar zinomu zmoniu deka ivyko,o tu klienciu kuri ne viena ir ne du darbus pirko is jusu ir jus giria kitiem. Sekmes islaikant klientus,kad ir kokie nezinomi ar paprasti jie butu, nes tai didziausias kurejo turtas.

aš portretas
Labai talentinga,sėkmės
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių