Dešimt šalių, kuriose gyvena pačios gražiausios merginos

Visi vyrai įsitikinę: kažkur toli yra šalis, kur visai šalia vaikšto gražuolės. Svajonės turi pildytis. Portalas menlike.club sudarė sąrašą dešimties šalių, kurių merginos – labai gražios ir keliančios pasigėrėjimą.

Dešimtoje vietoje – Filipinai. Šioje šalyje užaugo daug grožio konkursų nugalėtojų. Tiek daug, kad šalis pagal šį rodiklį užimą antrąją vietą pasaulyje.

Šios šalies merginos ne tik nuostabiai atrodo, bet ir yra puikios šeimininkės, geraširdės ir ištikimos draugės.

Devintąją vietą užima Nyderlandai. Šios šalies merginos pasižymi ne tik šiaurietiškais veido bruožais ir modelio parametrais. Vidutinis Nyderlandų moterų ūgis – 170 centimetrų, o dauguma olandžių – blondinės. Tokie duomenys Nyderlandų merginas iš karto leidžia priskirti prie modelių kategorijos. Tikriausiai jau norisi vykti į Amsterdamą?

Aštuntąją vietą skyrėme Italijai. Būtent joje gyvena gražuolės, įkūnijančios aistringas, karštas ir prisižiūrinčias moteris. Italų moterys beveik nesensta, jos iki solidaus amžiaus išlaiko šviežumą, patrauklumą ir įgimtą grožį. Geriausias pavyzdys – Monica Bellucci.

Septintoje pozicijoje liko Venesuela. Lotynų Amerikos šalių merginos nuolat laimi tarptautinius grožio konkursus, demonstruodamos ne tik įspūdingą išvaizdą, bet ir išmintį.

Šeštąją vietą užima Rusija. Rusijos merginų švelnus slaviškas grožis persipina su egzotiška rytietiška išvaizda. Rusės išsiskiria šviesiais plaukais, ryškiomis akimis ir švelniu veido raudoniu.

Daugelis rusių pasitiki savimi, yra išsilavinusios ir pasižymi aukštais moraliniais principais.

Penkta - Kolumbija. Šioje šalyje taip pat gyvena daugybė grožio karalienių. Jos visada įdegusios, lieknos ir ryškios. Juodi kolumbiečių plaukai puikiai dera prie riešutinių akių atspalvių.

Ketvirtoje vietoje – Argentina. Čia moterys ne tik gražios, bet ir išdidžios. Šios šalies merginos labai prisižiūri, savo išvaizdą saugo kaip briliantą. Argentiniečių išdidumas žinomas visame pasaulyje. Ir tai nenuostabu, nes tokį grožį reikia vertinti ir gerbti.

Garbingą trečiąją vietą šiame sąraše užima Danija. Danijos merginos mažos, lieknos, mėlynakės blondinės. Jų oda išsiskiria gražiu šviesiu atspalviu. Danės atkakliai siekia savo tikslo, yra aktyvios – tikros karjeristės.

Antroje vietoje – Brazilija. Tarp šios šalies gyventojų yra ir blondinių, ir brunečių. Dauguma brazilių – sportiško sudėjimo ir ryškios išvaizdos. Brazilės dievina šokius, keliones ir linksmybes. Jos taip pat skiria didelį dėmesį savo išvaizdai, stengiasi išlaikyti puikią figūrą.

Pirmoje vietoje, žinoma, Ukraina. Joje gyvena grožio konkursų finalininkės ir šiaip pačios šauniausios merginos.

Ukrainietės savo išvaizdai skiria itin didelį dėmesį, atidžiai renkasi drabužius ir kasdien daro šukuosenas. Jos yra protingos, sumanios, moka linksmintis ir sugeba bendrauti bet kuria tema. Kas gali būti geriau?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bokseris

Bokseris portretas
Man po barabanu, kas ką renka ir kas ką mano.

Dar

Dar portretas
O jau mises kai isrenka (zinoma, visada is didziuju valstybiu)- tai isvis stebiesi: ar jie taip gerai uzpilti slamanciais buvo, ar akli susodinti?

tIKRAI KVAILAS SKIRSTYMAS

tIKRAI KVAILAS SKIRSTYMAS portretas
Tikrai visoses salyse yra grazuoliu (net jei ta salis mazyte ir negalejo papirkti sitos äutoritetingos"komisijos:)). Nesamones cia.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių