Žinių Milane laukiantis M. Kalnietis „ne“ ištarė jau keturiems klubams

Milano „AX Armani Exchange“ gretose vietos nerandantis Mantas Kalnietis sulaukė eilės Italijos ekipų bei Rusijos klubo dėmesio, tačiau Lietuvos rinktinės įžaidėjas keisti komandos neskuba.

„BasketNews.lt“ žiniomis, pasikviesti M. Kalnietį išreiškė norą Italijos aukščiausios lygos Venecijos „Umana Reyer“, Brešos „Germani Basket“ bei antrosios šalies lygos Bolonijos „Fortitudo“ ekipos.

Anksčiau atakų organizatoriumi domėjosi ir Sankt Peterburgo „Zenit“ klubas.

Vis dėlto, „BasketNews.lt“ žiniomis, visi keturi šie variantai nėra svarstomi. Klubai kreipėsi į M. Kalniečio atstovus su noru jį pasikviesti, tačiau tokio paties atsako iš krepšininko nesulaukė. Komandos norėjo M. Kalnietį pasiskolinti iš Milano ekipos iki šio sezono pabaigos.

Venecijos komanda Italijos lygoje užima pirmąją vietą, Brešos – ketvirtąją. „Fortitudo“ Italijos antrosios lygos Rytų grupėje dalinasi 1-2 pozicijomis.

„Zenit“ VTB Vieningoje lygoje žengia trečioje pozicijoje, o Europos taurės turnyre pateko į ketvirtfinalį. Visgi tiek Europos taurėje, tiek ir kitoje Eurolygos komandoje šį sezoną M. Kalnietis žaisti nebegalės.

Įžaidėjas su „AX Armani Exchange“ turi kontraktą ir kitiems metams. Kontrakte numatyta, kad 2019 metų vasarą kontraktas gali būti pratęstas dar vieniems metams. Pliusas sutartyje priklauso abiem pusėms vienodomis sąlygomis.


Šiame straipsnyje: mantas kalnietiskalnietis

NAUJAUSI KOMENTARAI

vlads

vlads portretas
nieko gero jis nerodo,jau beje senokai,renkasi dar,lai dziaugiasi kad nori jo

ROMUALDAS

ROMUALDAS portretas
Aiksteleje atrodo puikus zaidejas, kol nepasipila vaikiskos klaidos ir nesuvokiami perdavimai. Kalniecio ,kas gali paneigti, silpniausioji puse yra jo kaip zaidejo psichologija ir neuztikrintumas-ka ziurovai pastebi zaidimo metu.NEPASITIKEJIMAS SAVO SUGEBEJIMU ,PROFESIONALUMU Tai matyt sunkiai pataisomas dalykas. Musu Lietuveleje -jis vidutiniokas ir iki MACIJAUSKO ,labai toli..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių