„Žalgiriui“ – dar vienas Eurolygos „One Team“ apdovanojimas

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Vitorijoje vyko Eurolygos programos „One Team“ ir joje dalyvaujančių krepšinio klubų suvažiavimas, kurio pabaigoje buvo apdovanotos geriausią darbą projekto metu nuveikusios komandos. Praėjusiais metais nugalėtojo prizo sulaukęs Kauno „Žalgiris“ ir šiemet pateko tarp laimėtojų.

Už darbą viso praėjusio sezono metu „Žalgirio“ atstovai šį kartą atsiėmė bronzinį apdovanojimą. Rinkimuose triumfavo Malagos „Unicaja“ klubo iniciatyva remti vietos bendruomenes, o sidabrinis apdovanojimas atiteko Pirėjo „Olympiakos“ ekipai.

„One Team“ iniciatyvą praėjusį sezoną vystė visos 40 Eurolygos bei Europos taurės komandų, kurios bendravo su pažeidžiamomis bendruomenėmis ir stengėsi jas įtraukti į pilnavertį gyvenimo ritmą.

Po sezono garbinga komisija išrinko 6 geriausias komandų įvykdytas veiklas, o būsimoje Eurolygos finalo ketverto sostinėje Vitorijoje buvo paskelbti nugalėtojai bei drauge pasidžiaugta nuveiktais darbais.

Už nuopelnus Eurolygos projekte apdovanojimą atsiėmusi „Žalgirio“ komunikacijos direktorė Akvilė Dagilytė džiaugėsi, kad Lietuvos čempionų darbas dar kartą pateko tarp labiausiai sektinų pavyzdžių.

„One Team“ projekte apdovanojimai nėra svarbiausi, jo pagrindinė svarba - teigiamas poveikis bendruomenėms, kurį sukuria krepšinio klubai. Mums didžiulė garbė antrus metus būti tarp geriausiųjų komandų, daugiausiai prisidedančių prie prasmingos „One Team“ veiklos. Tikiuosi, kad besidalindamos savo darbų pavyzdžiais šiame seminare, komandos dar intensyviau dirbs su savo bendruomenėmis“, - kalbėjo Vitorijoje bronzinį apdovanojimą atsiėmusi „Žalgirio“ vykdomą „One Team“ programą koordinuojanti A. Dagilytė.

„One Team“ projekto pagrindinė misija - ugdymas per krepšinio žaidimą. Vykdant programą ne tik žaidžiamas krepšinis, įvairūs komandiniai žaidimai, bet ir kalbama jaunuoliams aktualiomis temomis. Pirmiausiai - skiepijamas poreikis nuolat kelti sau tikslus, planuoti ir juos įvykdyti. Šiai temai skiriama didžioji dalis vykdomų sesijų.


Šiame straipsnyje: one teamŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių