„Žalgiris“ vienai dienai jungiasi su „Lietuvos rytu“

Amžini varžovai - Kauno "Žalgirio" ir Vilniaus "Lietuvos ryto" - krepšininkai stoja į vieną barikadų pusę. Tik vienai dienai, jie turi susivienyti jėgas tam, kad apgintų Lietuvos grandų, vedusių mūsų šalies krepšinį į priekį Europos arenose, garbę.

Tuo metu iš geriausių BEKO-LKL žaidėjų sudaryta rinktinė bandys įrodyti, kad "Žalgirio" ir "Lietuvos ryto" dvivaldystė nutrūko neatsitiktinai. BEKO-LKL komandos ruošia sukilimą prieš Lietuvos krepšinio vėliavnešius siekdami plačiai paskelbti žinią, kad BEKO-LKL viršūnėje atėjo metas permainoms. Toks bus naujasis "BEKO-LKL Žvaigždžių dienos" formatas.

"Per paskutinius 8-metus "Žvaigždžių diena" apkeliavo visą Lietuvą ir labai džiaugiuosi, kad jį vėl grįžo į Vilnių kur ir pradėjo savo kelią. Kaunas ir Vilnius gali konkuruoti tik krepšinio aikštelėje ir tik tam, kad laimėtų visa Lietuva. Tikiuosi šis renginys nepaliks abejingų ir vilniečiai bei miesto svečiai išvys puikų šou", - spaudos konferencijos metu teigė Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas.

Ryškiausios lygos žvaigždės, populiariausi atlikėjai, bekompromisė kova, efektingi dėjimai ir perdavimai žiūrovus džiugins jau kovo 29 dieną "Siemens" arenoje vyksiančios "BEKO-LKL Žvaigždžių dienos" metu. Pasak laikinai generalinio lygos direktoriaus pareigas einančio Žygimanto Surinto, organizatoriai viliasi jog šventė nepaliks abejingų.

"Nuo sezono pradžios galvojome, kaip keisti šventės formatą. Buvo atgarsių, kad šventės monotoniškos, žiūrovams neįdomu, žaidėjai nesistengia. Nusprendėme, kad 2015-ieji turi būti metai, kai du amžini priešininkai susivienys jėgas ir kovos prieš LKL rinktinę. Taip bet trumpam pasistengsime panaikinti tarp dviejų amžinų varžovų tvyrančią priešpriešą. Labai džiaugiamės, kad šią šventę visiems dovanoja "Orakulas" ir Vilniaus miesto savivaldybė", - Vilniuje surengtos LKL spaudos konferencijos metu sakė Ž.Surintas.

Didžiausią Lietuvoje krepšinio šventę sutiko globoti lažybų bendrovė "Orakulas". Nuo sezono pradžios koja kojon su stipriausia Lietuvos krepšinio lyga žengianti bendrovė džiaugėsi, jog gali prisidėti prie tokio renginio organizavimo.

"Labai norėčiau visos įmonės vardu pasidžiaugti už suteiktą galimybę prisidėti prie netradicinio formato renginio. Aš manau, kad jis buvo ir bus tikrai sėkmingas, nes matome kaip lygos administracija stengiasi įvesti kažkokių naujovių, o mes savo ruožtu padėsime kaip galėdami organizuoti šią šventę ir prisidėti prie pačios lygos tobulėjimo", - teigė "Orakulo" marketingo direktorė Karolė Virbickaitė.

Renginio metu žiūrovų taip pat lauks "Snaiperio", "Oro karaliaus" ir trenerių "Karavano" konkursai.

Pasak pranešimo, krepšinio aistruoliai jau nuo pirmadienio gali balsuoti už abiejų komandų starto penketus puslapyje www.zvaigzdziudiena.lt ir laimėti kelionę dviems į Turkiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių