„Žalgiris“ skelbia talentų paieškas – galimybė pasirodyti per Eurolygos rungtynes

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ klubas nusprendė pasileisti į talentų paieškas Lietuvoje ir užsienyje, kurie savo pasirodymais ir neeiliniais sugebėjimais džiugintų daugiatūkstantines minias per žalgiriečių rungtynių didžiąsias pertraukas Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Išskirtinio konkurso idėja – ne tik paįvairinti didžiųjų pertraukų pasirodymus, bet ir surasti talentingus bei entuziastingus asmenis. Konkursas vyks iki lapkričio 5 d. ir skatins drąsius žmones ar grupes siųsti savo paraiškas, o vėliau geriausi konkurso dalyviai turės galimybę pasirodyti į „Žalgirio“ areną susirinkusiems aistruoliams per pajėgiausios Lietuvos krepšinio komandos rungtynes.

Praėjusį sezoną „Žalgirio“ arena Eurolygoje vidutiniškai sulaukdavo 13 567 lankytojų per vieną mačą, o dvejose šio sezono Eurolygos namų rungtynėse jau apsilankė beveik 30 000 žiūrovų.

Savo pasirodymus Eurolygos rungtynių pertraukos metu yra atlikusi gatvės gimnastikos profesionalų komanda „Project Mayhem“, pasaulio hip hop‘o čempionato prizininkai – „Me Gusta V-Team“ ar „Street Warriors“ akrobatai iš Latvijos.

„Žalgirio“ organizacija dairosi į įdomius, unikalius talentus, kurių pasirodymo trukmė būtų 5–7 minutės bei nekeltų grėsmės aikštės parketui ir aplinkiniams.

Akcentuojama, jog krepšinio rungtynių metu esančios sąlygos nėra pritaikytos koncertuojantiems atlikėjams, todėl dainuojantys talentai nėra ieškomi, taip pat nesvarstomi ir krepšinio palaikymo šokėjų grupių pasirodymai.

Atrinkti kandidatai visų pirma savo pasirodymus atliks per „Betsafe–LKL“ rungtynių didžiąsias pertraukas, o geriausi talentai bus atrinkti į Eurolygos mačus bei galės save pademonstruoti prieš daugiatūkstantinę minią.

Paraiškoje pretendentai privalo ne tik aprašyti savo talentą, bet ir pridėti grupės nuotrauką ir bent mėgėjišką vaizdo įrašą iš pasirodymo. Paraiškos el. paštu press@zalgiris.lt bus priimamos iki lapkričio 5 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių