„Žalgiris“ Barselonoje turėjo pripažinti aikštės šeimininkų pranašumą

  • Teksto dydis:

Vyrų krepšinio klubų Eurolygos 22-ojo turo rungtynėse ketvirtadienį Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“ išvykoje 72:78 (20:23, 18:22, 24:15, 10:18) pralaimėjo Barselonos „FC Barcelona Lassa“ (Ispanija) ekipai.

Žalgiriečiai patyrė trečiąją nesėkmę iš eilės, o iš paskutinių aštuonerių rungtynių pralaimėjo septynerias.

Kauniečiai prieš ilgąją pertrauką atsiliko 38:45. Trečiajame kėlinyje svečiai ėmė artėti prie varžovų ir 27-ąją min. išlygino rezultatą 56:56, o prieš lemiamą ketvirtį išsiveržė į priekį 62:60. Vis dėlto, aikštės šeimininkai susigrąžino sau pranašumą. 38-ąją min. Barselonos klubas įgijo penkių taškų persvarą (73:68), o prasidėjus paskutinei susitikimo minutei, pirmavo 77:70. Svečiams deficito per likusį laiką panaikinti nebepavyko.

Kauno komandai 17 taškų pelnė Artūras Milaknis, 15 - Nate'as Woltersas, 10 - Aaronas White'as (8 atk. kam.), po 8 - Brandonas Daviesas ir Edgaras Ulanovas, po 4 - Thomas Walkupas, Paulius Jankūnas ir Antanas Kavaliauskas, 2 - Marius Grigonis.

Barselonos ekipoje 14 taškų surinko Adamas Hanga, 12 - Kevinas Seraphinas, 11 - Ante Tomičius, po 10 - Thomas Heurtelis ir Pierre'as Oriola.

„Žalgiris“ (8 pergalės/14 pralaimėjimų) turnyre užima 13-ąją vietą, o „FC Barcelona Lassa“ (13/9) ekipa - penktąją.

Pirmajame rate žalgiriečiai namuose pralaimėjo Barselonos klubui 85:88.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais vasario 22 dieną namuose su Podgoricos „Budučnost Voli“ (Juodkalnija) komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jai

jai portretas
jau visi nusiteikę pralaimėjimams, tai ir atlyginimus nurėžti bent per pusę, o tai šarui nuo milijono iki bent 10 tūkst.

ALGIS

ALGIS portretas
Šiais metais tai viskas , ką pasiekė Žalgiris , toks yra sportas , sėkmės ateityje vyrams .

nieko tokio

nieko tokio portretas
bet prastai visad zaidzia paskutinis 'pirkinys' it kapitonas ,matos kad nervuojas stengiasi gerai pasirodyt ,o gaunas prastai,gal jiems kitur reiktu pazaisti? ar pasitreniruot rimciau ,nes tas 'pirkinys' paskutinis nei soklus nei greitas. Bet kaip sako: laimi stipriausias. Siemet Zalgiris nekaip bet,tai ne tragedija, Sekmes tolesnese kovose……!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių