„Žalgiris“ neatsilaikė prieš Eurolygos vicečempionus

  • Teksto dydis:

Vyrų krepšinio klubų Eurolygos trečiojo turo rungtynėse penktadienį Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“ savo žiūrovų akivaizdoje 75:82 (25:18, 17:16, 15:19, 18:29) pralaimėjo vicečempionei Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) komandai.

Eurolygos trečiosios vietos laimėtojai žalgiriečiai sėkmingiau pradėjo rungtynes ir jau 3-iąją min. pirmavo 10:4. Po pirmojo ketvirčio šeimininkai turėjo 7 taškų pranašumą (25:18). Antrajame kėlinyje „Žalgiris“ įgijo dviženklę persvarą (31:20), o vėliau ją padidino iki 15 taškų (38:22). Iki didžiosios pertraukos svečiai sugebėjo priartėti iki 8 taškų (34:42).

Trečiajame kėlinyje Stambulo klubas toliau mažino „Žalgirio“ pranašumą, kuris po 30 min. siekė tik 4 taškus (57:53). Ketvirtajame kėlinyje po Luigi Datome tritaškio „Fenerbahce“ pirmą kartą išsiveržė į priekį (63:61). Po sėkmingos atkarpos svečiai įgijo 8 taškų pranašumą (72:64). Nate'o Wolterso ir Artūro Milaknio tolimi metimai dar leido šeimininkams pagalvoti apie pergalę, bet tiksliai puolime žaidę „Fenerbahce“ krepšininkai išsaugojo jiems palankų rezultatą iki finalinės sirenos.

Kauno komandai 23 taškus pelnė Nate'as Woltersas, po 14 - Brandonas Daviesas ir Artūras Milaknis, po 5 - Leo Westermannas ir Marius Grigonis, po 4 - Paulius Jankūnas bei Aaronas White'as, 3 - Antanas Kavaliauskas, 2 - Thomasas Walkupas, 1 - Laurynas Birutis.

Stambulo klube rezultatyviausiai žaidė Kostas Sloukas. Jo sąskaitoje - 20 taškų. 11 taškų pridėjo Luigi Datome, 10 - Janas Vesely'is.

„Žalgirio“ krepšininkai suklydo 16 kartų, o varžovai - devynis.

Susitikimą „Žalgirio“ arenoje stebėjo 14 781 žiūrovas.

Kauno klubas po trijų turų turi vieną pergalę, o „Fenerbahce“ laimėjo visus tris mačus.

Kitas rungtynes žalgiriečiai žais spalio 26 dieną išvykoje su Luko Lekavičiaus atstovaujama Atėnų „Panathinaikos Opap“ (Graikija) ekipa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nepergyvenkit

nepergyvenkit portretas
bus dar tų pralaimėjimų

Žento sūnėnas

Žento sūnėnas  portretas
Nu ką , puikios rungtynes ir puiki statistika , klaidos gal pavedė , butų pataikęs Ulanovas tritaškį , galėtume ir švęsti , bet tikrai bus tu švenčių , Zalgiris atrodo solidžiai , gera žaidėju komplektacija , puiki rotacija įleidžiant jaunimą , treneris ir jo štabas turi tikrai ambicijų , publika nuostabi , turejo visiems patkti bekompromisinė kova . Komanda nuteikia optimistiškai , sėkmės Žalgiriečiams ir jų Bosui , tik žurnalisto norejau paklausti apie antraštes pakeitimą , kodel neparašė jog Žalgiri parklupdė atvažiavusi turku komanda , juk taip jums patinka visus klupdyti...

R

R portretas
O ulanovo fenomenas...0 tasku ir -2 naudingumo balai. Ir čia jei neklystu daugiausiai uždirbantis žaidėjas...Galima buvo paimti puikų legionierių.Nesuprantu dėl kokių savybių jis vertinamas.Trečios rungtynės ir vėl jisai šešėlyje...Keista vienok
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių