„Žalgirio“ krepšininkai Bamberge pralaimėjo

  • Teksto dydis:

Vyrų krepšinio klubų Eurolygos varžybų 18-ojo turo rungtynėse antradienį Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“ svečiuose 86:93 (23:21, 21:16, 17:27, 25:29) pralaimėjo Bambergo „Brose“ (Vokietija) ekipai.

Svečiai pirmąjį ketvirtį laimėjo 23:21, o prieš ilgąją pertrauką pirmavo 44:37. 27-ąją min. aikštės šeimininkai išlygino rezultatą 56:56, o netrukus išsiveržė į priekį ir įgijo penkių taškų pranašumą 64:59, o paskutinio ketvirčio viduryje turėjo septynių taškų persvarą (77:70, 79:72). Žalgiriečiai pavyko priartėti prie varžovų. Likus 22 sek., Lietuvos čempionai atsiliko trimis taškais 86:89, tačiau suregzti rezultatyvios atakos jiems nesisekė, o Bambergo komandos žaidėjai baudų metimais įtvirtino savo pergalę.

„Žalgiriui“ 23 taškus pelnė Aaronas White'as (8 atk. kam.), 18 - Artūras Milaknis (tritaškiai 6/9), 12 - Vasilije Micičius, 10 - Brandonas Daviesas, 9 - Kevinas Pangosas (10 rez. perd.), po 4 - Axelis Toupane'as ir Paulius Jankūnas, po 2 - Beno Udrihas, Antanas Kavaliauskas ir Edgaras Ulanovas.

Bambergo ekipoje 22 taškus surinko Augustine'as Rubitas, 16 - Danielis Hackettas, 14 - Dejanas Musli.

„Žalgiris“ (11 pergalių/7 pralaimėjimai) turnyro lentelėje užima šeštąją vietą, o „Brose“ (7/11) - 12-ąją.

Pirmajame rate kauniečiai namuose įveikė Bambergo klubą 88:84.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais ketvirtadienį namuose su „Valencia Basket“ (Ispanija) ekipa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VICTORIA EMMANUEL

VICTORIA EMMANUEL portretas
paskola! paskola !! paskola !!! Ar ieškote patikimos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas visą gyvenimą. Mes siūlome visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolų konsolidavimas ir daug daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? Nepamirškite, kad esame čia, kad visas savo finansines problemas padarytų praeityje. Mes skolinome lėšas asmenims ir įmonėms, kuriems reikalinga finansinė parama 2%. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu pasinaudoti šia priemone ir informuoti jus, kad mes teikiame patikimą ir palaikomą pagalbą, ir mes mielai jums pasiūlysime paskolą. Tada atsiųskite mums el. Laišką: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) kreiptis dėl paskolos

Vi

Vi portretas
Bamberge lb. stiprus faktorius yra sirgaliai, nerealus ju bugneliu triuksmas etc. Ir Ordnung ist Ordnung, disciplina, nesant pagr. vedliui.

Esi didelis ir stiprus žaidėjas?

Esi didelis ir stiprus žaidėjas? portretas
Padėk mažiem ir silpniem žmogeliukam kvėpuoti grynu oru. http://www.peticijos.lt/visos/72271/signedhttp://www.peticijos.lt/visos/72271
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių