„Žalgirio“ Garbės Klubo nariams – išskirtinės sąlygos abonementams

Prieš tris savaites prasidėjęs Kauno „Žalgirio“ abonementų pratęsimas 2013-2014 metų sezonui pasiekė antrąjį etapą. Šią savaitę ypatingų sąlygų įsigyjant abonementus sulauks „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai ir suskubsiantys jais tapti.

Ištikimiausius Kauno „Žalgirio“ aistruolius suvienijęs „Žalgirio“ Garbės Klubas praėjusių metų rudenį atšventė savo trečiąjį gimtadienį. Dalyvavimas Garbės Klubo veikloje jo nariams ne tik leidžia morališkai būti arčiau mylimos komandos, bet ir suteikia išskirtinių galimybių susitikti su „Žalgirio“ komandos treneriais, žaidėjais ir vadovais.

Viena iš Garbės Klubo narių privilegijų – galimybė pirmiesiems įsigyti abonementus į naująjį sezoną „Žalgirio“ arenoje. Iki liepos 26 d. vakaro „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai galės išsirinkti jiems patikusias vietas, į kurias abonementai buvo nepratęsti per pirmąsias tris savaites. Abonementus įsigyti ar prasitęsti Klubo nariai gali tik „Žalgirio“ arenos kasoje (11.00-19.00 val.). Nuo liepos 29 dienos, prasidėjus visuotinei prekybai, abonementus galės įsigyti visi norintys.

Be suteikiamo šanso išsirinkti geriausias vietas „Žalgirio“ arenoje Klubo nariai turi ir kitų išskirtinių privilegijų. Bene didžiausią įspūdį palieka progos stebėti „Žalgirio“ treniruotes, nepamirštami susitikimai su žalgiriečiais, treneriais bei klubo atstovais. Taip pat yra sudaryta galimybė draugiškose rungtynėse žaisti Klubo narių komandoje, vadovaujamoje Modesto Paulausko. Negana to, Klubo nariai gali įsigyti originalias „Žalgirio“ aprangas – marškinėlius, treningus, čempionų marškinėlius – už tiekimo kainą.

Prisijungti prie visos Lietuvos komandos – „Žalgirio“ – Klubo verta ir dėl to, kad būti šalia bendraminčių – nepakartojamas jausmas. Klubo nariai rungtynes stebi kartu, jiems skirtame Klubo narių sektoriuje „Žalgirio“ arenoje, kartu smagiai leidžia laiką sezono atidarymo bei uždarymo išvykose, draugiškų turnyrų ar kitų susitikimų metu.

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariais galima tapti bet kuriuo sezono metu, tačiau tą padaryti abonementų prekybos metu – patogu ir naudinga. Į Klubą galima įstoti internetu bei kitais būdais.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisEurolygaabonementai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių