„Žalgirio ekspreso“ autobusai kursuos ir iš Marijampolės, Alytaus

  • Teksto dydis:

Didžiulio susidomėjimo sostinėje sulaukęs Kauno „Žalgirio“ ir ilgametės komandos rėmėjos „Kautros“ kvietimas nemokamai keliauti į Eurolygos rungtynes Kaune plečiasi ir į savo šeimą prijungia dar du miestus – Marijampolę bei Alytų.

Pirmuoju „Žalgirio ekspreso“ pasiūlymu, kuris vilniečius vėžė į rungtynes su Stambulo „Fenerbahce“, pasinaudojo maksimalus skaičius žmonių, bilietai buvo iššluoti labai greitai, o Kauną pasiekė net aštuoni sausakimši „Kautros“ autobusai ir beveik pusė tūkstančio krepšinio mylėtojų.

Pirmajame „Žalgirio eksprese“ apsilankė ir „Žalgiris TV“ komanda, užfiksavusi energija trykštančius kelionės epizodus.

Tokios sėkmės sulaukęs projektas neliko nepastebėtas, ir jau į artėjančias Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje su Atėnų „Panathinaikos“ sugužės Suvalkijos ir Dzūkijos sostinių (Marijampolės ir Alytaus) gyventojai. Jie galės palaikyti žalgiriečius ketvirtadienį 19.44 val. prasidėsiančiame Eurolygos savaitės rungtynių statusą turinčiame mače.

Taigi į Lietuvos ir Graikijos krepšinio milžinų dvikovą atvyks specialūs „Kautros“ autobusai iš Vilniaus, Marijampolės ir Alytaus, o norint pasinaudoti išskirtiniu pasiūlymu tereikės įsigyti kelionės bilietą už 7 eurus, kurį pateikus autobuse bus galima atsiimti nemokamą bilietą į „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje.

Kaip parodė praktika ir pirmasis „Žalgirio ekspreso“ pasiūlymas, bilietai šluote iššluojami, o vietų kiekis – ribotas, tad „Žalgirio“ gerbėjai turėtų suskubti pasinaudoti savuoju šansu. Daugiau informacijos rasite čia.

Vaizdo reportažas iš pirmosios kelionės:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas valdo

Kaunas valdo portretas
Malaciai Kauniečiai kad taip sumasto
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių