„Žalgirio“ 70-mečio šventėje – turnyras su Europos grandais

  • Teksto dydis:

Šį sezoną Kauno „Žalgiris“ sutinka didingą 70-ies metų jubiliejų. Ta proga rugsėjo 27 ir 28 dienomis „Žalgirio“ arenoje įvyks įspūdingas renginys.

Šį sezoną Kauno „Žalgiris“ sutinka didingą 70-ies metų jubiliejų. Ta proga rugsėjo 27 ir 28 dienomis „Žalgirio“ arenoje įvyks įspūdingas renginys, kuriame bus galima išvysti unikalią šventinę programą ir aukščiausio lygio krepšinio kovas.

Rugsėjo 27-ąją „Žalgirio“ arenoje susirinkę žiūrovai stebės dviejų dalių renginį. Pirmoji – teatralizuota dalis, kurioje krepšinio aikštelė su apšvietimo, video projekcijų ir 3D grafikos dėka transformuosis ir atliks video ekrano funkciją, atskleisiančią didingą Kauno „Žalgirio“ kelią nuo pirmųjų žingsnių iki ateities vizijos.

„Žalgirio“ sirgaliams bus vaizdingai pristatyta ekipos istorija, įvairių laikmečių komandos ir reikšmingiausios „Žalgirio“ pergalės. Renginyje apsilankys garbingi svečiai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš viso pasaulio.

Antroji dalis – pirmą kartą rengiamas keturių komandų Kauno „Akropolio“ taurės turnyras. Jame žalgiriečiams iššūkį mes daugkartiniai Eurolygos čempionai Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkai, o kitame pusfinalyje susitiks Stambulo „Galatasaray“ ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandos. Antrąją turnyro dieną žiūrovai galės stebėti dar dvejas rungtynes: dėl trečiosios vietos ir finalą.

Kauno „Akropolio“ taurės turnyras bus pirmoji galimybė gyvai pamatyti pilnos sudėties naująją „Žalgirio“ komandą. Po pasaulio krepšinio čempionato prie jos jau bus prisijungę Lietuvos rinktinės nariai. Visos turnyro komandos praėjusį sezoną rungtyniavo Eurolygos „Top 16“ etape, o „Panathinaikos“ ir „Galatasaray“ pateko ir tarp 8 stipriausių Europos ekipų.

Bilietais į Kauno „Akropolio“ taurės turnyrą ir kartu vyksiantį šventinį renginį prekiauja visos Bilietai.lt kasos. Nors priešsezoninės rungtynės neįeina į metinį „Žalgirio“ abonementą, Lietuvos čempionų gerbėjai neturėtų nusiminti – bilietų kainos į mačus su vienomis stipriausių Europos komandų yra itin patrauklios. Sirgaliai sutaupyti gali ir įsigydami mini-abonementą iškart į abi turnyro dienas, tačiau jie turėtų paskubėti, nes artimiausiu metu kainos gali augti.

Be to, „Žalgirio“ jubiliejaus proga ypatingo pasiūlymo sulauks 70-mečiai ir vyresni „Žalgirio“ bendraamžiai gerbėjai, kurie bilietus galės įsigyti už simbolinę kainą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių