Žalgirio“ 3x3 turnyras vilioja gatvės krepšinio mėgėjus

Pavasariui pagaliau žengus į mūsų kiemus, lauko aikšteles vėl pamažu užpildo krepšinio entuziastai. Didžiausią gatvės krepšinio alsavimą visi galės pajusti gegužės 11 d. šalia „Žalgirio“ arenos vyksiančiame penktajame „Žalgirio“ 3 prieš 3 gatvės krepšinio turnyre.

Turnyro organizatoriai primena, kad registracija į turnyrą baigsis jau kitą savaitę, todėl krepšinio mėgėjai yra raginami ir toliau registruotis Kauno „Žalgirio“ oficialioje interneto svetainėje.

Šiais metais turnyrui persikėlus prie „Žalgirio“ arenos, dalyviai ir žiūrovai turės dar daugiau galimybių pajusti tikrąją krepšinio dvasią. Didesnė erdvė leis geriau pasireikšti ne tik krepšininkams, bet ir suteiks progą surengti naujus įdomius konkursus visiems susirinkusiems.

Pagrindinis visą dieną truksiančios krepšinio šventės rėmėjas – mineralinis vanduo „Vytautas“ – atgaivins visus turnyre besigrumsiančius žaidėjus. Dvylikoje krepšinio aikštelių bus rungtyniaujama oficialiais turnyro kamuoliais, kuriuos dalyviams suteiks „adidas“.

Pasiteisinęs turnyro formatas šiemet nesikeis. Dalyviai varžysis šešiose amžiaus grupėse. Į septintąją – Mišriąją grupę – kviečiamos registruotis komandos, kurių sudėtyje ir aikštelėje turės būti bent viena moteris ar mergina. Atskirose grupėse kovos ir žurnalistų bei „Žalgirio“ ir „Žalgirio“ arenos rėmėjų komandos.

Neabejotinas turnyro akcentas bus ir tradicinis Kauno „Žalgirio“ krepšininkų apsilankymas šventėje. Žalgiriečiai lips ant scenos, kur su jais galės nusifotografuoti kiekvienas norintis. Be to, turnyro dieną užsiregistravusieji į konkursus galės išbandyti savo rankų taiklumą bei mesti iššūkį „Žalgirio“ snaiperiams.

Kaip visada konkursų ir turnyro nugalėtojų lauks vertingi „Žalgirio“ ir rėmėjų prizai. Gerą atmosferą padės sukurti šmaikštūs vedėjai ir gatvės krepšinio muzikos ritmas.

Komandų registracija į „Žalgirio 3x3 gatvės krepšinio turnyrą“ vyks iki balandžio 30 dienos. Rungtynių tvarkaraščiai bus paskelbti gegužės 8 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių