„Žalgirį“ nukovęs „Lietkabelis“ pasiekė lankomumo rekordą

  • Teksto dydis:

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda šiame sezone toliau fiksuoja „Cido“ arenos lankomumo rekordus – šį kartą jis pasiektas dvikovoje su Kauno „Žalgiriu“.

Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) lyderių dvikovą Panevėžyje stebėjo 5415 žiūrovų ir taip gerokai buvo pagerintas rekordas, pasiektas praėjusių metų gruodžio 23-ąją, kai susitikimą su Vilniaus „Lietuvos rytu“ stebėjo 5002 sirgaliai.

Antroje vietoje LKL turnyrinėje lentelėje esantis „Lietkabelis“ tarp lyderių išlieka ir namų rungtynių lankomumo grafoje, kur žengia trečioje pozicijoje – mačus „Cido“ arenoje vidutiniškai stebi 3435 žiūrovai, o tai yra gerokai daugiau nei praėjusiame sezone, kai buvo fiksuojamas 1506 sirgalių lankomumas.

Už nugaros esančio Vilniaus „Lietuvos ryto“ susitikimus vidutiniškai stebi 2387 žiūrovai. Antrąją vietą užimančio „Žalgirio“ – 4090, o pirmaujančio Klaipėdos „Neptūno“ – 4126.

Progą visiškai užpildyti 5950 žiūrovų talpinančią areną panevėžiečiai ir miesto svečiai šį sezoną turės dar ne vieną, kadangi jau trečiadienį Europos taurės 16“ etapo mače lauks akistata su Maskvos srities „Chimki“, o LKL reguliaraus sezono susitikimų žaisti atvyks tiek „Neptūnas“, tiek „Lietuvos rytas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių