VTB lygos vardinį kvietimą kišenėje beveik turintis Rusijos klubas vilioja brolius Lavrinovičius

  • Teksto dydis:

Volgogrado „Krasny Oktyabr“ komandos vadovai tarpsezoniu užsimojo aukštus tikslus – į savo gretas prisivilioti praėjusį sezoną Kauno „Žalgiryje“ žaidusius brolius Kšištofą ir Darjušą Lavrinovičius.

Kaip skelbia Rusijos žiniasklaida, vienintelę laisvą vietą VTB Vieningosios lygos turnyre užims rusų klubas – Volgogrado „Krasny Oktyabr“. Šios komandos vadovai tarpsezoniu užsimojo aukštus tikslus – į savo gretas prisivilioti praėjusį sezoną Kauno „Žalgiryje“ žaidusius brolius Kšištofą ir Darjušą Lavrinovičius.

„Vedame derybas su rimtai žaidėjais. Su kuo? Pavyzdžiui, su broliais Lavrinovičiais. Be to, mūsų treneris šiuo metu yra Las Vegase, kur stebi NBA vasaros lygoje rungtyniaujančius krepšininkus. Jei viskas pavyks, iš ten įsigysime 2–3 žaidėjus“, – kalbėjo Volgogrado klubo prezidentas Dimitrijus Gerasimenka.

Į vardinį kvietimą taip pat pretendavo Prienų „TonyBet“ ir „Šiaulių“ komandos. Oficialiai sprendimas bus paskelbtas artimiausiomis dienomis.

„Pastarosiomis savaitėmis buvome labai aktyvūs ir bus labai džiugu, jei tai atneš vaisių. Šiuo metu norėčiau susilaikyti nuo jokių komentarų, kadangi tai dar neoficialu. Mes esame pasirengę dalyvauti VTB lygoje – visi reikalingi dokumentai yra paruošti“, – sakė rusas.

„Krasny Oktyabr“ komanda praėjusį sezoną dalyvavo antroje pagal pajėgumą Rusijos lygoje – ten ji iškovojo 10 pergalių, patyrė 17 pralaimėjimų ir užėmė vos vienuoliktą vietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

boo

boo portretas
pala nesupratau...komanda nepakliuvusi savo jegom i vtb, pati budama rusisko nkl lygio ir broliai eina pas juos, o ne lieka zalgiry?:O

labai

labai portretas
norėčiau, kad broliai liktų Žalgiryje.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių