Vilniuje išjuoktas vidurio puolėjas puoselėja viltis sugrįžti į NBA

  • Teksto dydis:

Dalį praėjusio sezono Vilniaus „Lietuvos ryto“ gretose praleidęs ir jose nežibėjęs Patrickas O‘Bryantas užsimojo sugrįžti į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA).

Jis tikisi, kad komandos netrukus jį pakvies į treniruočių stovyklą ir ten sėkmingai pasirodys bei sulauks pasiūlymo pasirašyti sutartį. Jei to nepavyktų padaryti, krepšininkas tęstų karjerą už NBA ribų. Jis teigia, kad turi užtektinai komandų pasiūlymų.

„Grįžimas į NBA visuomet buvo mano tikslas. Noriu sugrįžti į NBA. Negavęs galimybės žaisti joje, neketinu praleisti sezono. Patirtis anapus Atlanto prie mano žaidimo pridėjo kitokį požiūrį, kitokį žaidimo supratimą. Ten viskas labai skiriasi nuo NBA: greitis, mąstymas, strategija. Tai praplatino mano akiratį“, - sakė jis.

2006 metų naujokų biržoje 9-u šaukimu pasirinktas krepšininkas per savo karjerą NBA vidutiniškai rinkdavo po 2,1 taško (49 proc. dvit., 58 proc. baud.) ir 1,4 atkovoto kamuolio.

27-erių metų amžiaus 213 cm ūgio amerikietis Lietuvoje nežibėjo. Vilkėdamas „Lietuvos ryto“ marškinėlius, jis per rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rinkdavo pelnydavo po 4,9 taško (55 proc. dvit., 77 proc. baud.) ir sugriebdavo 2,3 kamuolio.

Galiausiai vidurio puolėjas sezono pabaigos neišlaukė ir paliko Lietuvos vicečempionų gretas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių