V.Bulotas: Žalgiriečiai lieka komandoje

"Žalgiris", regis, išbrido iš krizės. Po antradienį vykusio "Interperformances" agento Virginijaus Buloto ir šiai agentūrai priklausančių žalgiriečių susitikimo buvo priimtas sprendimas, jog visi krepšininkai lieka komandoje.

"Pinigai pradėjo kristi į krepšininkų sąskaitas, todėl nusprendėme jokių sprendimų nesiimti. Krepšininkai išlieka optimistiškų nuotaikų, tikisi, kad klubui pavyks surasti stiprų investuotoją ir finansinės problemos išsispręs. Visi žalgiriečiai lieka komandoje", - portalui Krepsinis.net teigė V.Bulotas.

Pasiteiravus, ar šis sprendimas reiškia, jog "Žalgiris" pagaliau išsprendė visas bėdas ir dabar galės ramiai rengtis Eurolygos sezonui, V.Bulotas atsakė išsisukinėdamas: "Gaisras prigesintas. Padėtis stabilizuojasi. Mes neturime jokio juridinio pagrindo nutraukti sutartį su klubu, net jei kažkuris žaidėjas to labai norėtų. Kaip jau sakiau, krepšininkai nusiteikę optimistiškai".

Krepsinis.net žiniomis, "Žalgiryje" lieka ir visi užsieniečiai, todėl Lietuvos čempionai pagaliau vėl galės ruoštis Eurolygos rungtynėms ir kitą savaitę mače su Atėnų "Panathinaikos" žais pajėgiausios sudėties.


Šiame straipsnyje: krepšinisŽalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių