V. Šeškus: man vadovaujant tokių nesąmonių nebūtų

  • Teksto dydis:

Virginijus Šeškus iš šalies stebėjo LaVaro Ballo treniruoto Prienų–Birštono „Vytauto“ pasirodymą antrajame „Big Baller Brand“ turnyre ir matė, kaip jo komanda pralaimėjo visas trejas rungtynes. Artėjant šeštadienio LKL dvikovai su Vilniaus „Lietuvos rytu“, V. Šeškus sako, kad draugiškas turnyras komandai nei padėjo, nei pakenkė, praneša delfi.lt.

V. Šeškui nepatiko tik tai, kad kai kurie žaidėjai rungtyniavo labai daug, o kiti – mažai arba iš viso nepakilo nuo suolo.

Pavyzdžiui, Tomas Dimša išbėgo į aikštę 5 minutėms pirmajame mače, o kituose dviejuose – apskritai nežaidė. Eigirdo Žukausko laikas aikštėje mažėjo tolygiai – 20, 10 ir 4 min. Taip pat ir Rashauno Broaduso – 16, 13, 5.

Tuo metu Gediminas Maceina žaidė 5 minutes pirmajame mače, nežaidė antrajame, o trečiajame rungtyniavo 35. Edvinas Šeškus paskutiniame mače žaidė 35, Regimantas Miniotas – 33 minutes.

„Greitas žaidimas ir tie tritaškiai man imponuoja, viskas gerai. Čia ne LaVaras kaltas, jei jis leidžia laisvai žaisti, bėgti ir mesti, tačiau visų metimų nepataikysi. Esmė tame, kad per visą turnyrą iš 12-os žaidėjų daugiausia krūvio gavo 6-7 krepšininkai, – „delfi.lt“ kalbėjo V. Šeškus. – Nei Eigirdas Žukauskas, nei Tomas Dimša beveik nežaidė, nors jie yra komandos lyderiai. Tad tie keli krepšininkai negali atlakstyti tris dienas iš eilės po 35 minutes. 

Antradienį R. Miniotas žaidė beveik 40 minučių, nors jis nėra pasiruošęs žaisti tiek laiko aukštu tempu, tai nenormalu. Dėl to vakar jis ir nukentėjo, iš 13-kos metimų pataikė kelis metimus. Dešimčiai žaidėjų išskirsčius protingai laiką galime žaisti aukštu tempu su agresyvia gynyba. Kalbant apie gynybą, kuri vyravo tame turnyre, tempas buvo, bet agresijos – nulis.“

„Vytautas“ per trejas pralaimėtas rungtynes praleisdavo vidutiniškai po 121,7 taško.

Nors po pirmųjų rungtynių, kurias „Vytautas“ 133:141 pralaimėjo Rygos VEF komandai, Ballas minėjo, kad jam trūko žaidėjų motyvacijos, Šeškus sako supratęs, kad nieko kito ir nebuvo galima tikėtis.

„Žaidėjai jautė, koks žaidimas bus pagal LaVarą. Reziumuojant, komanda žaidė, bet nesijaudindama, kad pralaimės. Spaudimo nebuvo. Jie žino, kad man vadovaujant tokių nesąmonių nebūtų, aš taip gintis neleisčiau, net ir per draugiškas rungtynes. Aš visada noriu laimėti“, – „delfi.lt“ sakė V. Šeškus.

„Vytauto“ treneris sako nejaučiantis jokių blogų jausmų LaVarui Ballui.

„Ar skaitėte kur nors viešoje erdvėje kokį mano blogą žodį apie LaVarą? Ar kada nors jį kritikavau? – klausė Šeškus. – Aš tikrai dėkoju tiems žmonėms, kurie atvyko, padėjo mums tvarkytis finansiškai. Mano santykiai su LaVaru, manau, yra neblogi, o jis, matote, yra emocinga asmenybė. Vieną pasako, o po poros valandų kalba visai kitą.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

senelė

senelė portretas
Lietuva kaip gili provincija dėl abejotinos naudos susidraugauja su kažkokiais neaiškiais avantiūristais ir po to dar skundžiasi.O tie mikimauzai dar skalambija po visą pasaulį savo nesamones apie gyvatukus, siaubus ir panašiai.Dar maža apsijuokimo su jais?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių