V. Šeškus: kyla noras kovoti dėl pirmosios vietos grupėje

  • Teksto dydis:

Po Europos taurės rungtynių tarp Vilniaus "Lietuvos ryto" ir Ploješčio „CSU Asesoft“, kurias 79:72 laimėjo vilniečiai, savo nuomonę išsakė abiejų komandų strategai.

Virginijus Šeškus („Lietuvos ryto“ vyr. treneris): „Malonu laimėti, po šios pergalės niekam nekyla abejonių, kad būsime kitame etape. Dabar kyla noras kovoti dėl pirmos vietos. Buvo greitas, lengvas žaidimas su daug metimų, žiūrovams turėjo patikti.

Per pirmą pusę padarėme tik dvi klaidas, bet antroje kiek atsipalaidavome. Nėra varžovų komanda silpna, šiandien fantastiškai sužaidė Runkauskas. Buvo duobutė viena kita, bet mes laikėme iniciatyvą savo rankose ir laimėjome.

Buvo svarbios pirmosios minutės – pradėjome sėkmingai, neleidome varžovams išsiveržti į priekį ir pelnytai nugalėjome. Jeigu būtume žaidę visą mačą taip, kaip pirmąjį kėlinį, rezultatas būtų buvęs aiškus jau ketvirtojo kėlinio pradžioje.

Valeika gauna nemažai nereikalingų pražangų, jis turi tokią problemėlę. Jam sunku kovoti su sunkesniais varžovais, tačiau dabar išeities nelabai turime, kol Kirilas negali žaisti“.

Vladimiras Arnautovičius („CSU Asesoft“ vyr. treneris): „Sveikinu varžovus su pergale. Jie buvo geresni. Aš manau, kad mes pradėjome mačą prastai. Ir lygiai taip pat prastai pradėjome trečiąjį kėlinį, leidome mesti varžovams laisviems. O kai jie nutolo keliolika taškų, pasivyti tokią gerą komandą buvo sudėtinga. Būten tai mums ir sutrukdė. Tiesa, puolime atkovojome 16 kamuolių, bet mūsų dvitaškių pataikymas buvo gerokai prastesnis. Nepataikėme nedengiami iš po krepšio – tai ir buvo problema. Runkauskas buvo motyvuotas, jis manęs nenustebino. Jis visuomet žaidžia kokybiškai.

Techninę pražangą gavo komandos savininkas. Mes tuo metu buvome pakilime, tačiau... Jums juokinga, man tikrai ne (šypsosi). Bet visi žino, kokie būna savininkai. Jūs juos irgi turite. Taigi, tokia mūsų situacija“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių