Ukrainos lyderis: Lietuva yra favoritė laimėti ne tik grupę, bet ir čempionatą

Vienas geriausių Ukrainos krepšininkų Kirilas Fesenka mano, kad Lietuvos rinktinė yra favoritė Europos čempionate laimėti ne tik B grupė, bet ir visas pirmenybes.

„Europos čempionate visos komandos yra stiprios ir čia išimčių nėra. Galiu pasakyti, kad stipriausia mūsų grupės rinktinė yra Lietuva. Ji yra favoritė ne tik laimėti grupę, bet ir visą čempionatą. Su tuo sunku nesutikti“, – teigė 30-ies metų 216 cm ūgio vidurio puolėjas.

B grupėje be Lietuvos ir Ukrainos rinktinių taip pat žais Izraelio, Vokietijos, Gruzijos ir Italijos ekipos. Lietuva ir Ukraina tarpusavyje susikaus priešpaskutinėse grupės rungtynėse. Mačas įvyks rugsėjo 5-ąją.

Fesenka praėjusį sezoną praleido Avelino „Sidigas“ klube ir FIBA Čempionų lygoje vidutiniškai per mačą aikštėje praleisdavo po 22 minutes, pelnydavo po 9,7 taško, atkovodavo po 8,1 kamuolio ir rinkdavo po 11,1 naudingumo balo.

Italijos pirmenybėse Fesenka vidutiniškai pelnė po 11,8 taško, atkovojo 6,9 kamuolio, blokavo po 1 metimą bei rinko po 16 naudingumo balų.

Kitą sezoną ukrainietis ir toliau žais Avelino komandoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių