Ukrainiečių sąmokslo teorijos ir „sušernėjęs“ J. Valančiūnas

„Braliukai“ latviai ar ukrainiečiai? Tik toks klausimas šiandien sklando Europos krepšinio čempionato padangėje. Ir jis Liublianos „Stožice“ arenoje tapo net savotišku sąmokslo teorijos objektu – lietuvių kluptelėjimas ar pergalė sekmadienio mače E grupėje jau apaugo tam tikromis išvadomis. Švelniai tariant – dalijamas nenušautos meškos kailis, nors meška yra tik zuikis, rašo 15min.lt.

Europos krepšinio čempionato E grupėje šiandien bus atsakyti du klausimai: kas ta vienintelė ekipa, kuri įlips į nuvažiuojantį atkrintamųjų varžybų traukinį ir kokios klasės bilietus turės keturi laimingieji ketvirtfinalio dalyviai.

„Būtų keista tikėti, kad nemotyvuota Belgija kaulais guls po latvių traukiniu ir sieks ją žūtbūt įveikti. O štai mums su Lietuva ir tai gali nepadėti. Ar nenorės baltai padėti savo kaimynams? Todėl mums teks iššokti aukščiau bambos. Kelis kartus Mike Fratello vedamai ukrainiečių kariaunai tai pasisekė. Kodėl dar kartą nepabandžius? Šį kartą su Lietuva“, – rašo ukrainiečių portalas sport.obozrevatel.com.

Joną Valančiūną ukrainiečių žiniasklaida apibūdino mums netikėtu epitetu – šernas.

„Jonas Valančiūnas jau ne tas snarglius, kuris buvo prieš porą metų. Dabar jis išsipūtė kaip šernas, iššernėjo“, – būsimos dvikovos subtilybes aprašinėja portalas basket-planeto.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių