A. Toupane'ą išlydėjęs Šaras: tokį žaidėją nori treniruoti kiekvienas treneris

  • Teksto dydis:

Sezoną Axelį Toupane'ą treniravęs Šarūnas Jasikevičius tik geriausiais žodžiais atsiliepė apie jau dabar buvusį auklėtinį. Kauno „Žalgirio“ specialistas Graikijos žiniasklaidai neslėpė susižavėjimo prancūzo atletinėmis savybėmis ir teigė tvirtai manantis, jog Pirėjo „Olympiakos“ bendruomenė jį pamils.

„Axelis – tikrai puikus vaikinas, man jis patinka, – kalbėjo Jasikevičius. – Sąžiningai, tai yra žaidėjas, kurį nori treniruoti kiekvienas treneris. Esu įsitikinęs – „Olympiakos“ komandoje jis bus mėgiamas.

Toupane'as yra komandinis žaidėjas, savo ego nustumiantis į šalį vardan komandos labo. Jis fantastiškai žaidžia atvirame krepšinyje, kadangi yra greitas, visuomet būna agresyvus ir išsiskiria milžiniška energija. Axelis taip pat nuostabiai ginasi bei yra vienas geriausiai besiginančių žaidėjų Eurolygoje. Turi ilgas rankas, įspūdingai dirba kojomis ir praktiškai gali gintis prieš visų pozicijų žaidėjus. Visuomet sunkiai dirba ir nepaisant nieko tiek į treniruotes, tiek į rungtynes ateina su tokiu pat nusiteikimu. Neabejoju, jog Axelis eis toli dėl savo pasiaukojimo krepšiniui.“

Savaitės pradžioje „Žalgirį“ palikęs Toupane'as su Pirėjaus klubu pasirašė dvejų metų sutartį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių