Titulo sieksiantis D. Wade'as: džiaugiuosi vėl žaisdamas su LeBronu

NBA žvaigždė Dwyane'as Wade'as oficialiai tapo Klivlando „Cavaliers“ nariu. Už minimalų veterano atlyginimą prie NBA vicečempionų prisijungęs 35-erių metų veteranas su Ohajo valstijos ekipa jau turėjo ir pirmąją treniruotę.

Pirmoji treniruotė po trejų metų pertraukos su geru savo bičiuliu LeBronu Jamesu. D. Wade'as oficialiai išplatino atsisveikinimo laišką, kuriame paaiškino, kad sprendimas persikelti į „Cavs“ buvo paremtas motyvu su LeBronu kovoti dėl dar vieno titulo.

„Visada svajojau žaisti Čikagoje, todėl esu laimingas, kad pernai tokią svajonę pavyko įgyvendinti. Vis tik dabar „Bulls“ eina kita kryptimi – ne ta, kurioje šiuo savo karjeros metu aš turėčiau būti. Nesvarbu, koks sunkus būtų sprendimas palikti Čikagą, bet buvimas atsinaujinančioje komandoje šiuo metu nėra tai, ko aš noriu.

Esu laimingas, kad siekdamas ketvirtojo savo titulo prisijungiau prie „Cavaliers“. Lygoje nematau geresnės vietos kautis aukščiausiu lygiu. Klivlandas vis dar tiki mano talentu ir tuo, ką galiu suteikti komandai kaip žaidėjas ir lyderis. Džiaugiuosi, kad ir vėl žaisiu su savo broliu LeBronu. 

Palikti Čikagą buvo velniškai svarbu, todėl noriu padėkoti „Bulls“ organizacijai, bendruomenei, kuri mane sutiko išskėstomis rankomis. Puikus jausmas matyti savo mamą priekinėse eilėse, kuri sveikina mane kaip „Bulls“ žaidėją. Buvo didelė privilegija žaisti už Čikagą. Šis miestas mano širdyje visada užims ypatingą vietą ir visada bus namais“, – rašė D. Wade'as.

D. Wade'as Klivlande žais tik už minimalų veterano atlyginimą – 2,3 mln. JAV dolerių. Tiesa, piniginis klausimas jo neturėtų neraminti, mat už išpirktą kontraktą iš „Bulls“ jis kitą sezoną gaus apie 15 mln. 

Beje, D. Wade'as ir LeBronas po pirmosios treniruotės pasidalijo bendru video. Abu draugai naują pradžią paminėjo su vyno taurėmis rankose.


Šiame straipsnyje: dwyane wadeNBALeBronas Jamesas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių