T. Pačėsas: vasaros darbai dar nebaigti

  • Teksto dydis:

Tomas Pačėsas ketvirtadienį jau priminė pagrindines savo taisykles praėjusio sezono Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos medalininkams Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkams, kurie sostinės Vingio parke pradėjo pasirengimą naujam sezonui ir surengė pirmąją treniruotę.

Pasak ekipos pranešimo, treniruotėje dar nebuvo dviejų naujokų – amerikiečių Davido Logano ir Donnie'io McGratho, o T. Pačėsas tik skėsčiojo rankomis paklaustas, ar klube sirgaliai dar išvys kapitoną Antaną Kavaliauską.

Kol vidurio puolėjas dar yra Brazilijoje, kapitono raištį perėmė Artūras Jomantas, į treniruotę atvykęs vienas pirmųjų. „Joma, tu dabar kapitonas“, – į patyrusį puolėją kreipėsi T. Pačėsas.

T. Pačėsas atskleidė, kad komanda dar ieško dviejų naujokų.

Treneris dar nežino, ar naujokų paieškai įtakos turės A. Kavaliausko karjeros posūkis – liks sostinėje jis ar ne. Vieną specialistas žino tvirtai – vilniečiai dar tikrai pasipildys pajėgiu įžaidėju. Šį tarpsezonį „Lietuvos rytą“ jau papildė trys legionieriai – Davidas Loganas, Kenny'is Kadji ir Donnie'is McGrathas.

Pirmoje treniruotėje dalyvavo tik K.Kadji, o du amerikiečiai prisijungs kitą savaitę.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ sutartis taip pat turi su Roku Giedraičiu, Artūru Gudaičiu, Juliumi Juciku, Deividu Gailiumi, Karoliu Guščiku, Aisčiu Piliausku, Artūru Jomanu, Adamu Lapeta bei Antanu Kavaliausku, kuriam ieškomas naujas klubas.

Vilniaus klubas po praėjusio sezono atsisveikino su Denisu Lukašovu, Kendricku Brownu, Adu Juškevičiumi, Mariumi Runkausku, Kšištofu Lavrinovičiumi, Mindaugu Lukauskiu bei Gediminu Oreliku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių