T. Dardenas paliko Kauno „Žalgirį“ ir apsivilks „Real“ marškinėlius

Amerikietis Tremmellas Dardenas paliko Kauno „Žalgirio“ ekipą. Pirmadienį klubą pasiekė žinia, jog amerikietis vienašališkai nutraukia sutartį. Raštą pasirašė pats krepšininkas bei jo agentas.

Legionierius išdėstė norįs pasinaudoti teise vienašališkai nutraukti sutartį, turėjusią galioti iki sezono pabaigos.

31-erių metų 193 cm ūgio T. Dardenas, anot žiniasklaidos keliasi į Madrido „Real“ klubą, kur pakeis traumuotą lietuvį Martyną Pocių. T. Dardenas į Kauną persikėlė šio sezono pradžioje būtent iš Ispanijos, kur 2011-2012 metų sezone gynė Malagos „Unicaja“ garbę.

T. Dardenas buvo vienas naudingiausių žalgiriečių Eurolygos turnyre. Puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 9,4 taško, pataikydamas net 65 proc. dvitaškių, 50 proc. tritaškių. Jis taip pat atkovodavo po 4 kamuolius bei atlikdavo 0,8 rezultatyvaus perdavimo.

Atsisveikindamas su komandos draugais Kaune T. Dardenas neslėpė sulaukęs pasiūlymo iš Madrido „Real“ komandos. Apie karališkojo klubo susidomėjimą „Žalgirio“ puolėju prieš dvi savaites skelbė ir Ispanijos žiniasklaida.

Sulaukęs pasiūlymo iš kito klubo T. Dardenas turėjo teisę nutraukti sutartį ir pasinaudoti išėjimo teise.

Būtent su Madrido „Real“ komanda T. Dardenas sužaidė paskutiniąsias šio sezono Eurolygos rungtynes. Praėjusį ketvirtadienį jis buvo rezultatyviausias „Žalgirio“ gretose ir pelnė 20 taškų. Kadangi naujų žaidėjų registracija Eurolygoje jau yra pasibaigusi, prie kitos komandos prisijungęs T. Dardenas galėtų rungtyniauti tik nacionalinėse pirmenybėse.

„Žalgirio“ klubo vadovai neslepia sprendžiantys ekipą užgriuvusius finansinius sunkumus bei tikisi artimiausiu metu rasti išeitį, kaip išgelbėti legendinį klubą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Valio.Tiksla Romka pasieke.Liks vienas Jankunas Zalgiri,nes traumuotas.

as

as portretas
to ir reikejo tiketis.tuoj visi issilakstys.

NF

NF portretas
Ponia A.Deimantaviciute nemokate pinigu,o remejus atstumiate pvz. neseniai Privat bank is Ukrainos,pinigu neturite,ar jusu mastymas medinis,kaip ir buratinovo...?Tai ka norite suzlugdyti komanda su buratinovu ir meru..!
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių