Šypsenos rinktinės treniruotėje: debiutantai ir senbuviai kibo į darbus

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė vos susirinkusi kibo į darbus. Pirmadienio popietę Palangoje į „Vanagupės“ viešbutį susirinkę rinktinės atstovai dar smagiai dalijo interviu, o vakare liejo prakaitą pirmojoje Dainiaus Adomaičio vadovaujamoje treniruotėje.

Rinktinės stovykloje pluša 14 krepšininkų, o paskutinę akimirką paaiškėjo, jog žaisti komandoje negalės Marius Grigonis. Jis privalo gydytis traumą, kurią patyrė dar vasarą.

Vakar žaidusiems krepšininkams buvo leista į rinktinę atvykti kiek vėliau. Tarp tokių buvo Panevėžio „Lietkabelio“ nariai Kšištofas Lavrinovičius, Vaidas Čepukaitis ir Adas Juškevičius bei Ispanijoje rungtyniaujantys Deividas Gailius ir Eimantas Bendžius. Tiesa, visi pirmojoje treniruotėje jau dirbo drauge su likusiais.

„Nebus galimybių skirti didelius krūvius ir daryti ilgas treniruotes. Žinome, kokios būklės yra krepšininkai, kai kurie iš jų rungtynes turėjo vakar. Šiandien darysime treniruotę, kad patiems žaidėjams padėtume atsistatyti, darysime traumų prevenciją. Galvojame apie žaidėjus“, – dar ryte susirinkusiems žurnalistams teigė Adomaitis.

Rinktinė per savaitę sužais dvejas rungtynes. Penktadienį mūsiškiai kausis su Kosovu, o sekmadienį Klaipėdoje priims Lenkijos rinktinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių