Š.Vasiliauskas ištempė „Kauną Triobet“

Šarūnas Vasiliauskas per pusę minutės pelnė 8 taškus ir išplėšė pergalę „Kaunas Triobet" komandai. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse trečiadienį „Kaunas Triobet" 87:85 (18:18, 15:22, 23:26, 31:19) palaužė kitą miesto komandą „Aisčius", nors likus žaisti pusę minutės atsilikinėjo 5 taškais, rašo BasketNews.lt.

„Aisčiai" pirmavo visas rungtynes ir vienu metu turėjo net 17 taškų pranašumą. Besibaigiant rungtynėms jau atrodė, kad „Aisčiai" iškovos pergalę, bet tada darbo ėmėsi Š.Vasiliauskas.

Likus žaisti 26 sekundes, jis pataikė tritaškį ir priartino savo komandą iki 82:84. Š.Vasiliauskas greitai prasižengė prieš Tomą Rinkevičių ir šio ranka sudrebėjo - jis pataikė tik vieną baudą iš dviejų.

Š.Vasiliauskui užteko vos 4 sekundžių, kad pataikytų dar vieną tolimą metimą - šįkart su T.Rinkevičiaus pražanga, pridėjo baudą ir po ilgos pertraukos išvedė „Kaunas Triobet" į priekį 86:85.

Ernestas Ežerskis tada prametė dvitaškį, Š.Vasiliauskas pataikė vieną baudą ir Egidijaus Dimšos metimas paskutinę sekundę tikslo nepasiekė.

„Kaunas Triobet": Povilas Butkevičius 23 (16 atk. kam.), Šarūnas Vasiliauskas ir Artūras Milaknis po 14, Vytenis Lipkevičius 11, Juozas Ramanauskas ir Adas Juškevičus po 9.

„Aisčiai": Donatas Motiejūnas 22 (11 atk. kam.), Egidijus Dimša 17 (14 atk. kam.), Tautvydas Barštys 10, Pranas Skurdauskas ir Tomas Rinkevičius po 8.


Šiame straipsnyje: krepšiniskaunas triobet

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių