Sužibėjęs M. Kuzminskas: viską reikia užsitarnauti

  • Teksto dydis:

Niujorke praėjusią naktį siautėjęs Mindaugas Kuzminskas garisiai pranešė apie save. Lietuvis per 19 minučių spėjo pelnyti 18 taškų ir tapti rezultatyviausiu Niujorko „Knicks“ žaidėju. Tiesa, pergalės šeimininkams iškovoti tai nepadėjo, o pralaimėjimas buvo labiausiai lietuvį nuliūdinęs rungtynių akcentas.

„Aš būčiau labiau patenkintas, jei komanda būtų laimėjusi rungtynes, o dabar tai nereiškia nieko. Man, kaip naujokui, svarbu išnaudoti tokias progas, kad treneris mane pastebėtų.

Svarbiausias dalykas yra kovoti dėl savo vaidmens komandoje, todėl jei aš padėsiu komandai bėgti į greitas atakas ir kovoti, aš taip ir padarysiu“, – kovingai nusiteikęs kalbėjo puolėjas.

Toks asmeninis šou turėtų priversti Jeffą Hornaceką pagalvoti, kaip lietuviui suteikti daugiau šansų sužibėti. 19 minučių – tai asmeninis Kuzminsko žaidimo rekordas. Prieš tai jis pasireikšti gavo 7 minutes, kitame mače 12 minučių, o rungtynėse prieš Vašingtono „Wizards“ Kuzia apskritai neišbėgo ant parketo.

Tačiau 26-erių metų puolėjas nusiteikęs kovoti, juolab, kad treniruotėse jam į nugarą alsuoja ir tobulėti skatina NBA superžvaigždė Carmelo Anthony.

„Viską reikia užsitarnauti. Negalima tiesiog ateiti ir tikėtis daug žaisti. Kantrybė, sunkus darbas ir žingsnis po žingsnio. Esu labai laimingas, kad komandoje turime Carmelo ir kiekvieną dieną galiu iš jo mokytis. Tai puikus žaidėjas“, – liaupsių komandos draugui negailėjo Kuzminskas

„Knicks“ tvarkaraštyje dar liko dvejos kontrolinės rungtynės. Niujorko klubas dar susitiks su „Celtics“ bei Bruklino „Nets“ komandomis. NBA sezonas startuos spalio 25-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių