„Sprite talentų kovos“ krepšinio turnyro finale šeštadienį Palangoje - svečiai iš NBA

Šeštadienį Palangą išjudins krepšinis: pajūryje vyks jaunimo krepšinio turnyro "Sprite talentų kova" finalas. Jo metu dėjimų konkurse ir vienas prieš vieną varžysis geriausiai kvalifikaciniuose turuose pasirodę krepšininkai. Finalo dalyvių žaidimą vertins prie Lietuvos krepšinio rinktinės ką tik prisijungęs Jonas Valančiūnas ir NBA dėjimų žvaigždė Darrylas Dawkinsas.

Pastarasis, NBA istorijoje žinomas kaip daugiausiai krepšinio lentų savo dėjimais sulaužęs krepšininkas, šiame renginyje lankėsi ir pernai. Jo teigimu, tokie turnyrai yra puiki proga jauniesiems krepšininkams ne tik tobulinti savo žaidimo įgūdžius, bet ir susitikti su bendraamžiais, žaisti kartu.

"Palangoje susirinks jaunieji krepšinio talentai iš visos Lietuvos. Finalas jiems taps tikra krepšinio švente: tarpusavyje varžysis skirtingų amžiaus grupių vaikinai ir merginos, jų žaidimą vertins profesionalai ne tik iš Lietuvos, bet ir JAV. Geriausieji neliks nepastebėti: vienas prieš vieną turnyro nugalėtojui bus įteikta solidi krepšinio stipendija, o dėjimų konkurso ir virtualios kovos favoritai keliaus į NBA "Visų žvaigždžių dienos" renginius", - pasakojo Lietuvos krepšinio federacijos atstovas Mindaugas Gobikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių