Skandalingasis V. Dilys atvirauja: buvau per daug užrietęs nosį

  • Teksto dydis:

Šį sezoną Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą papildęs Vilmantas Dilys ilgus metus rungtyniavo Vilniuje ir Kaune. Tačiau persikėlęs į vos 8 tūkst. gyventojų turintį miestelį sako dėl to neliūdintis.

„Dabar geriau, kadangi mažiau visokių pagundų. Daugiau laiko poilsiui. Čia viską turime, yra kur pavalgyti, sportuoti, visko užtenka“, – pasakoja puolėjas.

V. Dilys yra rungtyniavęs tiek „Žalgirio“, tiek „Lietuvos ryto“ ekipose, tačiau įsitvirtinti lygos granduose jam sutrukdė įvairios priežastys.

„Žalgiryje“ buvau per jaunas ir per kvailas, o Vilniuje gavau sunkią traumą ir beveik metus nežaidžiau“ , – atvirauja krepšininkas.

208 cm ūgio uteniškiui buvo prognozuojama puiki karjera, V. Dilys buvo laikomas vienu perspektyviausiu šalies krepšininkų. Tačiau į jį dėtos viltys nepasiteisino. „Gal būdamas 17–18 metų buvau per daug užrietęs nosį“, – neslepia V. Dilys.

Pasak krepšininko, tuo metu buvo žmonių, kurie bandė atverti akis jaunam sportininkui, bet jis tokias kalbas nuleisdavo negirdomis. Visgi puolėjas sako, kad karjeroje dar bandys pakilti į aukštesnį lygį.

Atvirame interviu V. Dilys taip pat pasakoja apie aistrą krepšiniui, pastaruoju metu kamavusias traumas ir tai, ką „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai veikia D. Low bute.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių