A. Šikšnius sugrįžo į „Juventus“ klubą

  • Teksto dydis:

Simas Buterlevičius artėjantį sezoną aikštelėje nebus vienintelis Utenos klubo narys, kuris mena 2015-ųjų metų „Juventus“ komandos triumfą. Trečiadienį buvo sudaryta sutartis su 29 metų 196 cm ūgio Arvydu Šikšniumi.

Puolėjas ne tik buvo vienas svarbiausių 2015-ųjų metų komandos nariu, bet ir jos kapitonu, taip turėdamas galimybę pirmas į viršų kelti tiek Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL), tiek Baltijos krepšinio lygos (BBL) bronzines taures.

Po sėkmingo sezoną Utenoje, A.Šikšnius persikėlė į Klaipėdos „Neptūno“ klubą, kuriame praleido pastaruosius du sezonus.

Praėjusį sezoną atstovaudamas uostamiesčio ekipai puolėjas šalies pirmenybėse per vidutiniškai 20 aikštelėje praleistų minučių pelnė po 5,3 taško (49,4 proc. dvitaškių, 27,9 proc. tritaškių, 52,9 proc. baudų), atkovojo po 2,1 kamuolio, atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 4,3 naudingumo balo.

„Smagu, kad renkame tą kovingąją komandą, kuri „Juventus“ klubą atvedė į skambiausias pergales istorijoje. Prieš treneriui Gediminui Petrauskui išvykstant į Europos jaunimo čempionatą, aptarėme kandidatų sąrašą, o dabar klubo vadybos užduotis yra sutarti sąlygas su šiais žaidėjais. Džiaugiamės, kad Arvydas buvo vienas pirmųjų, su kuriuo pavyko sudaryti sutartį“, – kalbėjo „Juventus“ klubo prezidentas Žydrūnas Urbonas.

A.Šikšnius atstovaudamas „Juventus“ klubui 2014/15 metų sezone buvo vienas svarbiausių ekipos žaidėjų ir LKL čempionate per 32 minutes pelnė po 11,4 taško (dvitaškiai 48,9 proc., tritaškiai 37,1 proc., baudos 63,7 proc.), atkovojo po 3,4 kamuolio, atliko po 2,4 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 12 naudingumo balų.

Be Utenos ir Klaipėdos komandų, puolėjas per savo karjerą yra žaidęs Vilniaus „Sakalų“, Šiaulių „Šiaulių“, Vilniaus „Perlo“, Kėdainių „Nevėžio“ ir Prienų „Tonybet“ ekipose.

Be S.Buterlevičiaus ir A.Šikšniaus, sutartis su „Juventus“ klubu artėjančiam sezonui taip pat turi Dovis Bičkauskis, Ugnius Nikitinas ir Jonas Zakas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Miza

Miza portretas
Kaip be šikniu ???"

Ert

Ert portretas
Smagu, kad Neptūnas bus be jo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių