A. Sabonis su sūnumis krepšinio aikštelėje virto aktoriais (foto)

Arvydas Sabonis po ilgo laiko vėl turėjo galimybę pažaisti krepšinį kartu su savo sūnumis Domantu ir Tautvydu. Tai įvyko filmuojant televizijos „Viasat" klipą, skirtą artėjančiam Europos krepšinio čempionatui.

„Nedažnai tenka pažaisti kartu, nes vasaros užimtos, tačiau, kai būna laisvo laiko, pažaidžiame. Kaip ir šįkart – buvo krepšys, tai ir pasifilmavome, ir krepšinį pažaidėme. Smagu, kad tokia proga pasitaikė", - šypsodamasis sako Arvydas Sabonis.

Nors žaisti krepšinį kartu su sūnumis A. Saboniui nėra naujiena, tačiau drauge vaidinti reklamoje teko pirmą kartą. Reklamos prodiuseris Rokas Jašinskas teigė, kad dirbti su A. Saboniu ir jo sūnumis buvo lengva – per 12 filmavimo valandų buvo nufilmuota tiek kadrų, kiek paprastai pavyksta per dvi filmavimo dienas: „Jie visi trys labai imlūs – tikriausiai šeimos genai. Be to, visa komanda labai džiaugėsi galimybe dirbti su tokia žvaigžde. Tai buvo ne tik vienas linksmiausių filmavimų, mat A. Sabonis visus pralinksmindavo savo juokais, bet ir vienas maloniausių, nes Arvydas yra paprastas ir neaikštingas."

Lietuvos krepšinio legenda filmavimo metu džiaugėsi galimybe daugiau pabendrauti su savo sūnumis: „Dabar sūnų pasirodymus daugiausia seku per atstumą. Anksčiau, kai pats vedžiau juos į treniruotes, pasėdėdavau, pažiūrėdavau. Kai tik turiu progą, visuomet stengiuosi gyvai pažiūrėti kaip sūnums sekasi."

A. Sabonis teigė kaip tik krepšinio aikštelėje duodąs daugiausia patarimų savo sūnums: „Visuomet stengiuosi duoti jiems patarimų. Kiek jie ten klauso - velnias žino. Dažniausiai išsikalbame, kai kartu žaidžiame krepšinį, tuomet ir aiškinu, ką, mano manymu, jiems reikėtų tobulinti."

Geriausio visų laikų Lietuvos krepšininko pėdomis sekantys Tautvydas ir Domantas vienbalsiai tvirtina, kad geriausiai prisimena pirmąjį tėvo patarimą, susijusį su krepšiniu: „Svarbiausia, kad pačiam būtų smagu žaisti, o ne dėl to, kad kažkas įpareigoja."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių