Sabo jubiliejui – išgyvenimo mūšis

Kauno "Žalgiris" rengia dovaną šiandien 50-metį švenčiančiam Arvydui Saboniui – stengsis pergale užbaigti Eurolygos reguliarųjį sezoną ir iškovoti kelialapį į "Top 16" varžybas.

Kauno "Žalgiris" rengia dovaną šiandien 50-metį švenčiančiam Arvydui Saboniui – stengsis pergale užbaigti Eurolygos reguliarųjį sezoną ir iškovoti kelialapį į "Top 16" varžybas.

Neeilinis vakaras

Jubiliejų pažymintis A.Sabonis šį vakarą "Žalgirio" arenoje sulauks išskirtinio dėmesio.

Per rungtynių su Sasario "Dinamo" ekipa pertrauką jį sveikins ne vien "Žalgirio" klubas, bet ir svečiai iš užsienio. Paspausti ranką Lietuvos krepšinio legendai į Kauną atvyks Eurolygos vadovas ispanas Jordis Bertomeu.

"Geriausia dovana Arvydui ir mums visiems būtų aukso vertės pergalė prieš varžovus iš Italijos", – sakė "Žalgirio" klubo atstovas Almantas Kiveris.

A.Sabonio jubiliejaus pokylis numatytas gruodžio 20-ąją Palangos sporto arenoje.

Antausio nepamiršo

Dėl vietų "Top 16" iš A grupės klubų ramūs tik Madrido "Real" ir Stambulo "Anadolu Efes".

Kazanės "Unics", "Žalgirio" ir "Nižnij Novgorod" komandos pretenduoja į du likusius kelialapius.

Lietuvos čempionai į aštuntfinalį be jokių išlygų įžengs įveikę Sasario ekipą. Jeigu kauniečiai pralaimėtų, juos dar išgelbėtų "Unics" pergalė prieš "Nižnij Novgorod".
Vilčių turi ir "Nižnij Novogorod" krepšininkai: nugalėję Kazanės atstovus, jie kartu su jais patektų į "Top 16" tik tuo atveju, jeigu pralaimėtų "Žalgiris".

Sasario ekipa, pirmajame rate savo aikštėje nukovusi kauniečius 92:80, jau nebepakils iš A grupės dugno, tad rengiasi Europos taurės turnyro atkrintamosioms varžyboms.
"Tąsyk po kelių pergalių Eurolygoje mums Sasaryje teko labai skaudi pamoka. Iki šiol skauda dėl tų rungtynių. Dabar varžovų neslėgs įtampa, todėl reikia būti tinkamai pasiruošusiems", – prieš žūtbūtinį išbandymą sakė "Žalgirio" puolėjas Edgaras Ulanovas.

Debiutui pasirengęs

Akistata su Sasario komanda bus išskirtinė ir "Žalgirio" naujokui Willui Cherry.

Prieš savaitę į Kauną atvykęs 23-ejų metų 185 cm ūgio amerikietis rengiasi debiutuoti Eurolygoje.

"Reikia laiko priprasti prie kitokio krepšinio, smulkių detalių, kurios skiriasi nuo amerikietiškojo žaidimo stiliaus. Manau, kad ilgai neužtruksiu prisitaikyti. Stengsiuosi būti naudingas komandai", – rungtynių su "Dinamo" išvakarėse sakė W.Cherry.


A grupė
1.  "Real"  7  2  783:705
2. "Anadolu Efes"  6  3  653:606
3. "Unics"  5  4  677:643
4. "Žalgiris"  4  5  634:630
5. "N. Novgorod"  4  5  686:749
6. "Dinamo"  1  8  679:779



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių