Š. Jasikevičius: Tel Avive svarbiausia bus susitvarkyti su emocijomis

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo treneris Šarūnas Jasikevičius prieš išvyką į Tel Avivą (Izraelis) teigė, kad komanda produktyviai išnaudojo laisvesnes dienas.

Dėl tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) „langų“ Kauno klubas šį savaitgalį neturėjo rungtynių Lietuvos čempionate, todėl stengėsi laisvas dienas išnaudoti tinkamai.

„Porą dienų pailsėjome, po to porą dienų smarkiai pasitreniravome. Dabar kiek sumažinsime krūvį, kad galėtume ketvirtadienį vakare pademonstruoti maksimalų krepšinį“, - sakė Š. Jasikevičius.

Ketvirtadienį Eurolygos 10-ojo turo rungtynėse žalgiriečiai svečiuose žais su Tel Avivo „Maccabi“ klubu. Šiuo metu „Žalgiris“ (5 pergalės/4 pralaimėjimai) turnyro lentelėje užima septintąją vietą, o „Maccabi“ (5/4) klubas yra šeštas.

„Maccabi yra komanda, kuri labai banguoja. Jie yra sužaidę įspūdingų rungtynių ir pergalės tikrai įspūdingos, bet yra ir įspūdingų pralaimėjimų. Tai visai nauja komanda. Varžovai yra pirmi pagal atkovotus kamuolius, todėl bus svarbu gerai kovoti po krepšiais ir neleisti jiems bėgti į greitas atakas, kas Tel Avive sukelia visą salę ir suteikia daug energijos. Taip pat varžovai dabar norės reabilituotis po skaudaus pralaimėjimo Barselonoje, todėl turime būti tam pasiruošę“, - situaciją vertino Š. Jasikevičius.

Pasak Š. Jasikevičiaus, „Maccabi“ ekipa, nors ir pasikeitusi, vis tiek kasmet išlaiko panašų žaidimo braižą, kuriame dominuoja greiti amerikiečiai.

„Labai svarbu bus susitvarkyti su emocijomis, nes tokioje arenoje ir atmosferoje kai kurie žaidėjai žais pirmą kartą. Jeigu su tuo susitvarkysime ir neleisime varžovams pelnyti greitų taškų, manau, kad būsime rungtynėse“, - kalbėjo „Žalgirio“ treneris.

Traumą paskutinėse Eurolygos rungtynėse patyręs žalgirietis Artūras Milaknis jau treniruojasi su komanda ir su ekipa vyksta į Izraelį.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juodas

Juodas portretas
Kaip zydS. Tai amerikos izraelirai ir zaidzia
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių