Š. Jasikevičius pašiepė D. Ivanovičiaus pertraukėlę: nubraižiau fantastišką derinį

Maskvos srities „Chimki“ iki susitikimo pabaigos su Kauno „Žalgiriu“ likus 14 sekundžių užtikrintai pirmavo 75:68, tačiau varžovų treneris Duško Ivanovičius nusprendė paprašyti minutės pertraukėlės.

Visą minutę „Žalgirio“ arenoje susirinkę žiūrovai švilpė, o po jos „Chimki“ žaidėjas Tyrese‘as Rice‘as išprovokavo pražangą ir pataikė baudą. Kauniečių strategas Šarūnas Jasikevičius neketino nusileisti varžovų treneriui – jis taip pat paprašė minutės pertraukėlės, kai iki dvikovos tebuvo likusios pusantros sekundės.

Nuaidėjus rungtynių sirenai, Jasikevičius nepanoro varžovų trenerį pasveikinti iškovojus pergalę. Jis atsisakė paspausti ištiestą Ivanovičiaus ranką.

„Nenorėjau pasiųsti žinutės varžovams. Jie turi teisę daryti ką nori. Varžovų komandoje vienas labiausiai patyrusių žaidėjų rungtynių pabaigoje gali mesti tritaškį Maskvoje, kai rezultatas plius 30 taškų. Tai reiškia, kad šioje komandoje yra man nesuprantamų dalykų. Tikrai nenorėčiau, kad mano žaidėjai mestų tritaškį pabaigoje, kai mes pirmaujame 30 taškų skirtumu.

Ir negalvoju, kad prašyčiau minutės pertraukėlės likus 14 sekundžių tokioje situacijoje. Bet turbūt varžovų treneris labai bijojo mūsų zoninio spaudimo, todėl nusprendė viską imti į savo rankas. Tuo daug metų garsėja Serbijos krepšinio mokykla. Taip, kad jis paėmė viską į savo rankas, o aš viską paėmiau į savo rankas.

Nubraižiau fantastišką derinį Edgarui Ulanovui, kuris įmetė dvitaškį su pražanga. Mums pavyko ši ataka. Bet šiaip, tai nemalonus jausmas“, – situaciją komentavo Jasikevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių