Rinktinės stovykloje Kaune plušantis K. Lavrinovičius: dar negaliu sportuoti visa jėga

Kiek vėliau nei kiti rinktinės krepšininkai į stovyklą atvykęs Kšištofas Lavrinovičius pluša negailėdamas savęs ir teigia labai norintis padėti Lietuvai būsimame Europos čempionate. Sportininko noro nemažina nei nežinomybė dėl ateities, nei tai, kad kol kas treniruojasi neturėdamas draudimo.

„Treniruotės labai intensyvios. Dabar jau du kartus per dieną dirbame salėje. Palangoje viena treniruotė vykdavo lauke, kita – salėje. Nuo šiol daugiau dėmesio skirsime taktikai bei žaidimui“, - teigė K. Lavrinovičius.

- Neseniai dėmesį jums rodė Volgogrado komanda. Taip pat buvo kalbų, jog deratės su „Žalgiriu“. Kokia dabar jūsų situacija?

- Malonu, kad manimi domisi, tačiau apie tai reikia kalbėti su agentais. Mes su broliu jais visiškai pasitikime. Dabar stengiamės nieko negalvoti apie klubus, esame viską atidavę į agentų rankas.

- Ar jau buvote susitikę su „Žalgirio“ direktoriumi Pauliu Motiejūnu?

- Buvome susitikę, tačiau kalbėjome apie rinktinės draudimą. Mes su broliu vieninteliai neapdrausti. Todėl negalime pilna jėga sportuoti. Dabar laukiame žinių ir atsakymo. Norime, kad greičiau rinktinė mus apdraustų.

- Ar sveikata – gera?

- Taip. Viskas gerai, jaučiuosi puikiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

valius

valius portretas
Treniruotėse puse jėgos, eurocempia puse jėgos ir rezultatas atitinkamas 5-7 vieta.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių