Rekordus mušęs J. Baronas dėkojo komandos draugams ir treneriams

Jimmy Baronas jau buvo pelnęs 39 taškus, mačo baigtis buvo aiški ir buvo galima nebemesti į krepšį. Tačiau noras pasiekti 40 taškų ribą buvo per didelis.

Klaipėdos „Neptūno“ snaiperis paskutinę mačo sekundę gavo kamuolį ties tritaškio linija ir pataikyti jam buvo tarsi ir per lengva – jo absoliučiai niekas nedengė.

J. Baronas smeigė tritaškį – 10-ąjį savo taiklų tolimą metimą rungtynėse – ir padidino taškų kraitį iki 42 taškų. „Neptūnas“ namie 103:88 nugalėjo Ušako „Sportif“ ir išliko FIBA Čempionų lygos C grupės lyderiu.

Po mačo J. Baronas ne rietė nosį, o dėkojo komandai.

„Toks mano pasirodymas buvo trenerio ir komandos dėka. Turiu puikius trenerius ir komandos draugus. Nesakau, kad dėl to viskas tampa lengva, bet kai visi tave taip palaiko, tai yra ypatinga. Tuomet tarsi pritrūksta žodžių ir tiesiog mėgaujiesi akimirka“, – kalbėjo J. Baronas.

Klaipėdos klubo amerikietis iššovė per antrąjį kėlinį, kai pelnė 24 taškus, o tikslą pasiekdavo absoliučiai fantastiški metimai iš tolimų distancijų.

Trečiajame kėlinyje jis pritilo ir nepelnė nė taško, bet ketvirtajame vėl prabilo ir pridėjo dar 13 taškų.

Ar jis žiūrėjo praėjusią naktį Klay Thompsono pasirodymą?

„Žinau apie tai, bet rūpinuosi mumis“, – panašumų su „Golden State Warriors“ snaiperiu neieškojo J. Baronas.

Jis pagerino įvairiausius tik pirmus metus skaičiuojančios FIBA Čempionų lygos rekordus, įskaitant taškus ir pataikytus tritaškius (10).

Visgi J. Baronas nenorėjo to vadinti savo geriausiomis karjeros rungtynėmis.

„Vienos iš geriausių. Tai tokia akimirka, kai net negali paaiškinti to jausmo. Kartojuosi, bet turiu puikius trenerius. Treneris, kuris sėdi šalia, man tikrai palengvina darbą. Žodžiais negaliu to pakankamai apibrėžti“, – sėdėdamas greta Dainiaus Adomaičio, pabrėžė J. Baronas.

Išsamus J. Barono komentaras:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių