„Raptors“ vadovas įsitikinęs: J. Valančiūnas subrendo svarbesniam vaidmeniui

  • Teksto dydis:

Toronto „Raptors“ vidurio puolėjo Jono Valančiūno kovingumas ir sužydėjimas atkrintamosiose varžybose nepraslydo pro akis komandos generaliniam direktoriui Masai Ujiri. Komandos vadovo teigimu, lietuvis jau pasiruošęs gerokai svarbesniems iššūkiams.

„Taip, jis yra pasiruošęs, – į klausimą, ar Valančiūnas komandoje galėtų užimti svarbesnį vaidmenį atsakė Ujiri. – Tai jaučia tiek treneris Casey, tiek žaidėjai, tiek ir pats Jonas. Labai apmaudu, kad sezono pabaigoje jis patyrė traumą.

Kalbant atvirai, sugrįžęs po traumos Jonas vis dar žaidė su sutinusia čiurna. Jis grįžo kautis ir aukotis už komandą. Tai sako, kad kiekvieną dieną jis stengiasi tapti geresniu“, – lietuviui komplimentų negailėjo Ujiri.

Tačiau nepaisant Valančiūno spindesio atkrintamosiose varžybose, kalbėdamas Rytų konferencijos finale pasibaigusį „Raptors“ kelią, Ujiri veido šypsena toli gražu nepuošė.

„Grįžus namo, žmona man sakė didžiuotis, bet aš suprantu, kad NBA yra 29 nusivylusios komandos ir mes esame viena iš jų. Nejaučiu didelio skirtumo nuo praeitų metų sezono, nes mes vis tiek nelaimėjome žiedų“, – sakė „Raptors“ vadovas.

Baigiamojoje sezono spaudos konferencijoje Ujiri taip pat įvardijo ir vasaros prioritetus. Anot jo, Kanados ekipa sieks išlaikyti lyderį DeMarą DeRozaną.

„Mūsų tikslas numeris vienas yra išlaikyti DeMarą. Nežinau, kiek tai yra įmanoma, bet mūsų darbas tai išsiaiškinti“, – kalbėjo Ujiri.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių