R. Žilinskaitė bei M. Aleksaitė lieka šalies čempionių „Utenos“ ekipoje

  • Teksto dydis:

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionės "Utenos" gretose lieka dvi krepšininkės - 23 metų 174 cm ūgio Rita Žilinskaitė ir 22 metų 180 cm ūgio Monika Aleksaitė.

Gynėja iš Alytaus "Utenos" garbę gins jau ketvirtą sezoną iš eilės, o marijampolietei M. Aleksaitei tai bus trečiasis sezonas.

"Džiaugiuosi, kad Rita ir Monika lieka mūsų gretose. Rita labai padėjo man suburti sudėtį prieš dvejus metus, kai turėjo viską padaryti per kelias savaites. Už tai jai esu dėkingas iki šiol. Tuo tarpu Monika yra tikra komandos siela, todėl ji labai reikalinga", - kalbėjo "Utenos" direktorius Rolandas Jarutis.

R. Žilinskaitė praėjusį sezoną LMKL pirmenybėse aikštelėje praleisdavo po 14 minučių, įmesdavo 5,4 taško (43,4 proc. tritaškių), atkovodavo 1,6 kamuolio ir atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

M. Aleksaitės statistika buvo 3,3 įmesto taško, 1,4 sugriebto kamuolio per 11 žaidimo minučių.

Kitą sezoną "Utenos" marškinėlius taip pat vilkės Martyna Petrėnaitė, uteniškė Austėja Serbentaitė, Ieva Šimkutė, Rima Valentienė, Rita Milieškienė, Gintarė Mažionytė, Laima Rickevičiūtė, Kristina Alminaitė, Dalia Belickaitė ir Eglė Tarasevičiūtė.

Pasiruošimą naujajam sezonui "Utena" pradės rugsėjo 3 dieną treniruočių stovykla Trakuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių