R. Kurtinaičio karjera Kantu klube baigėsi

  • Teksto dydis:

Kantu „Red October“ komandos vadovai nusprendė nelaukti paskutiniu Rimo Kurtinaičio šansu vadintų Italijos pirmenybių rungtynių savaitgalį ir atsisakė lietuvio paslaugų.

Kartu su pranešimu apie Kurtinaičio išvykimą „Red October“ klubas išplatino komandos savininko Dimitrijaus Gerasimenkos komentarą.

„Noriu jam padėkoti, nes jis daug ko mane išmokė apie krepšinį, tačiau atėjo laikas keistis. Nežinau, kodėl mums nepavyko, galbūt buvo netinkamas tvarkaraštis, gal žaidėjai. Visgi apie Rimą negaliu pasakyti nė vieno blogo žodžio.

Žinau, kaip jis suvokė nesėkmių svarbą, kaip jis negalėjo miegoti. Dėkoju jam už profesionalų požiūrį ir už tai, kad jis vertino klubą bei jo istoriją“, – sakė Gerasimenka.

Tiesa, Kurtinaičio agentas užsiminė apie kitokią versiją. Jo tikinimu, Kurtinaitis pats nusprendė trauktis.

„Red October“ komandoje Kurtinaitį pakeis Kirilas Bolšakovas, kuris praeityje treniravo Gerasimenkos valdytą Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ ekipą.

Kurtinaičio kėdę sudrebino itin nesėkminga sezono pradžia. Šiuo metu „Red October“ klubas yra pralaimėjęs penkis kartus iš eilės, o su dvejomis pergalėmis per devynis mačus Kantu klubas Italijoje rikiuojasi keturioliktas.

Trenerio ir klubo kontraktas turėjo galioti ne tik šį, bet ir kitą sezoną.

Italų dienraštis „La Gazzetta dello Sport“ šią savaitę skelbė, kad paskutinis šansas Kurtinaičiui bus suteiktas sekmadienio rungtynėse su Varezės „Openjobmetis“ komanda, tačiau žinomas žurnalistas Davidas Pickas šią informaciją šiandien paneigė, skelbdamas, kad Gerasimenka atsisveikinti su Kurtinaičiu žada dar iki savaitgalio.

Kantu klube taip pat rungtyniauja ir lietuvis Vaidas Kariniauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių