R. Kaukėnas ir M. Kuzminskas suvienijo jėgas kilniam tikslui

  • Teksto dydis:

Mindaugo Kuzminsko ir „Citadele“ banko organizuotame krepšinio paramos renginyje, skirtame rinkti lėšas Lietuvos parolimpiniam komitetui (LPOK), buvo galima išvysti ir Rimanto Kaukėno paramos grupės savanorius. Žymūs Lietuvos krepšininkai neslėpė, jog tai ne pirmas kartas, kai jiedu suvienija jėgas labdarai, nes dviese skleisti labdaros idėją yra daug prasmingiau.

Šįkart LPOK lėšas savo taikliais metimais rinkę vilniečiai kartu su banku ne tik suaukojo 5000 Eur komiteto veiklai, bet taip pat beveik 500 Eur prisidėjo prie R.Kaukėno paramos grupės veiklos.

„Su Mindaugu jau esame dirbę – jis, kaip ir kiti kolegos sportininkai, visada maloniai sutinka prisidėti prie grupės veiklos pildant sunkiai sergančių vaikų ir jų šeimų svajones. Šis renginys tik įrodo, kad dirbti dėl dviejų kilnių tikslų yra dar prasmingiau ir efektyviau. Juk parama – tai ne tik pinigai, bet ir geros emocijos, parodytas dėmesys ir visuomenės sąmoningumo didinimas“, – apie paramos renginį pasakojo R.Kaukėnas.

Renginio metu susirinkusius vilniečius, miesto svečius, krepšinio ir LPOK atstovus maloniai nustebino vieno iš R.Kaukėno paramos grupės savanorių poelgis – laimėtą originalų NBA krepšinio kamuolį su M.Kuzminsko parašu jis nusprendė parduoti aukciono būdu.

„Dalyvaudamas mėtymo į krepšį turnyre, skirtame paramai LPOK rinkti, laimėjau kamuolį – tą pačią sekundę pagalvojau, o kodėl gi nepadarius dvigubai gero darbo ir nepamėginus kamuolio parduoti ir pinigus paaukoti R.Kaukėno paramos grupei? Per 15 sekundžių pradinė 40 Eur kaina pakilo iki 250 Eur. Užteko žengti mažą žingsnį, bet kartu padarėme didelį darbą“, – įspūdžiais dalinosi spontaniško aukciono iniciatorius Arminas Vareika.

„Nusprendę organizuoti paramos renginį, pirmiausia siekėme atkreipti visuomenės dėmesį į sportininkų su negalia aktualijas, tikėjomės žmonių įsitraukimo ir mūsų iniciatyvos palaikymo. Renginio metu gimusi banko partnerystė su R.Kaukėno paramos fondu tik įrodo, jog kilnūs tikslai ir geri darbai tarpusavyje puikiai dera ir jiems įgyvendinti nereikia specialių progų – užtenka susivienyti ir veikti kartu“, – teigė „Citadele“ banko Korporatyvinės komunikacijos departamento direktorė Rita Simanavičiūtė.

Rimanto Kaukėno paramos grupė yra labdaros ir paramos fondas, veikiantis visoje Lietuvoje ir suteikiantis viltį, stiprybę ir džiaugsmą vaikams, kurių sveikatos būklė yra pavojinga gyvybei. Drauge su įvairių sportininkų, aktorių, savanorių ir kitų draugų pagalba ji padeda patirti magiškų akimirkų sergantiems vaikams. Paramos grupės tikslas– palengvinti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų ir jų šeimų naštą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių