R. Butautas sieks perimti Lietuvos krepšinio federacijos vairą

  • Teksto dydis:

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vairą rudenį vyksiančiuose šios organizacijos prezidento rinkimuose sieks perimti buvęs nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės strategas, socialinių mokslų daktaras Ramūnas Butautas.

"Sulaukęs didelio palaikymo iš krepšinio bendruomenės nusprendžiau kandidatuoti į LKF prezidentus. Turiu pagrindinį tikslą – suvienyti krepšinio bendruomenę, ją sutelkti, nes dabar to susiskaldymo tikrai yra per daug. Man išreikštas asmeninis stipriausių šalies lygų vadovų pasitikėjimas leidžia manyti, kad tikrai galima nuveikti daug", – teigė R.Butautas.

Jo komandą papildytų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) prezidentas Remigijus Milašius, Regionų krepšinio lygos (RKL) vadovas Vaidas Jurgilas ir dabartinis LKF prezidentas Arvydas Sabonis.

"Ramūnas – solidi figūra mūsų šalies krepšinyje. Sukaupęs nemažai patirties, užsitarnavęs pagarbą, išsilavinęs ir inteligentiškas žmogus. Aš esu verslo žmogus ir žinau, kad ateidamas į LKF atsinešiu ir kolegų verslininkų paramą", – sakė R.Milašius.

"Esu įsitikinęs, kad gilios krepšinio tradicijos Butautų šeimoje, asmeniniai Ramūno pasiekimai, pateikta vizija leidžia neabejoti ir pagrįstai tikėti, jog jis savo nuoširdžiu darbu ir atsidavimu užtikrins, kad būtų įgyvendinti mūsų krepšinio bendruomenės keliami aukščiausi tikslai", – kalbėjo V.Jurgilas.

"Seniai pažįstu Ramūną. Palaikau jo kandidatūrą, manau, kad jo akademinė ir treniravimo patirtis leis užtikrinti, jog mūsų krepšinis vystytųsi gera linkme", – pabrėžė A.Sabonis.

Palaikymą R.Butautui taip pat išreiškė Rimantas Cibauskas (Lietuvos studentų krepšinio lygos prezidentas), Algimantas Stasys Anužis (Veteranų krepšinio lygos prezidentas), Ignas Grinevičius (Trijulių krepšinio asociacijos direktorius), kiti LKF nariai.

LKF prezidento rinkimai numatyti rugsėjo 7-ąją. Anksčiau savo kandidatūras oficialiai pateikė Lietuvos krepšinio trenerių asociacijos (LKTrA) prezidentas, biomedicinos mokslų daktaras Vydas Gedvilas ir buvęs krepšininkas Robertas Javtokas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

````

```` portretas
Perima ne vairą, o kamuolį...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių