Progą jaunimui suteikęs „Žalgiris“ susitvarkė su „Nevėžiu“

  • Teksto dydis:

Isaiah Hartensteinas žaidė ilgiausiai iš visų Kauno „Žalgirio“ krepšininkų, Martynas Varnas pataikė pirmus savo karjeros LKL tritaškius, o progų jauniesiems krepšininkams suteikę žalgiriečiai iškovojo lengvą pergalę.

Šarūno Jasikevičiaus kariauna namuose 89:62 (25:10, 23:17, 23:19, 18:16) susitvarkė su Kėdainių „Nevėžiu“ (5-12) ir šventė 16-ąją pergalę iš eilės.

„Žalgiris“ šį kartą nutarė leisti pailsėti patyrusiems komandos krepšininkams – Pauliui Jankūnui ir Robertui Javtokui. Visgi rami rungtynių eiga Jasikevičiui leido išmėginti visus savo auklėtinius – 12 aikštelėje pasirodžiusių „Žalgirio“ žaidėjų šiame susitikime pelnė taškus.

Daugiausiai laiko šį sezoną pasireikšti gavęs Hartensteinas aikštėje praleido 27 minutes. Per jas jis pelnė 10 taškų (3/5 dvit., 1/2 trit., 1/1 baud. met.), atkovojo 5 kamuolius ir triskart suklydo. Tai buvo antros pagal rezultatyvumą vokiečio rungtynės šį sezoną „Žalgirio“ gretose.

Šalies čempionai reikalus sutvarkė jau pirmajame kėlinyje, kurį aikštelės šeimininkai laimėjo 25:10 ir savo persvara suabejoti neleido viso susitikimo metu.

„Žalgiris“: Renaldas Seibutis 12, Brockas Motumas 11, Isaiah Hartensteinas ir Augusto Lima po 10.

„Nevėžis“: Vaidotas Volkus 13, Paulius Petrilevičius 12, Jermaine'as Love'as 9.


Šiame straipsnyje: LKLKaunoKėdainių Nevėžis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių