Prieš „Žalgirio“ jubiliejaus renginį komandą pasveikino J. Plaza

  • Teksto dydis:

Prieš šeštadienį įvyksiančią Kauno „Žalgirio“ 70-mečio jubiliejaus šventę Lietuvos čempionų komandą pasiekė dar vienas sveikinimas. Žalgiriečiams linkėjimus atsiuntė buvęs ekipos treneris Joanas Plaza.

Ispanas už Lietuvos čempionų komandos vairo stovėjo 2012-2013 metų sezone ir iškovojo daug skambių pergalių. J.Plazos vadovaujamas „Žalgiris“ Eurolygos reguliariojo sezono kovas baigė pirmoje vietoje ir užtikrintai laimėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionų žiedus.

„Iš visos širdies sveikinu „Žalgirio“ gerbėjus, vadovybę, trenerius ir žaidėjus su 70-ies metų jubiliejumi. Labai džiaugiuosi, kad galėjau būti Jūsų dalimi. Linkiu daug sėkmės ir tikiuosi, kad likimas man suteiks progą sugrįžti į Kauną“, - video sveikinime sakė J.Plaza.

Nors J.Plaza Lietuvą paliko prieš daugiau nei metus ir šiuo metu pergalių keliu veda Malagos „Unicaja“ ekipą, ispanas niekad nepamiršo „Žalgirio“ komandos.

Praėjusio sezono metu treneris prieš lemiamas pusfinalio rungtynes su „Lietuvos rytu“ žalgiriečiams atsiuntė linkėjimus žinute, o dabar video sveikinimo pabaigoje taria: „Mano širdis – vis dar žalia“.

Jubiliejaus šventė „Žalgiris. 70 didingų sezonų“ vyks šį šeštadienį, rugsėjo 27 d., „Žalgirio“ arenoje. Renginyje Kauno „Žalgiris“ sulauks sveikinimų 70-ies metų jubiliejaus proga, o žiūrovai išvys įspūdingą meninę programą, kurioje bus atiduota pagarba šlovingai „Žalgirio“ istorijai.

Šventinio šou kulminacija taps Arvydo Sabonio marškinėlių pakėlimas į „Žalgirio“ arenos palubes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
ir mes, Žalgirio mylėtojai nuo pat pirmųjų jo gyvavimo metų, sveikiname šį klubą, fanus, žaidėjus, visus, kurie tik prisidėjo prie Žalgirio vardo garsinimo, kurie nenuleido rankų, kai buvo sunku, kurie nekreipė dėmesio į patyčias ir klubo smukdymo politiką. Visi esame už Žalgirį, nes tai ne tik krepšinis, tai - mūsų visų laisvės suvokimas, tai laisvės ištakos. Su 70-mečio Jubiliejumi, ŽALGIRI.

SVEIKINA

SVEIKINA portretas
NES TURBUT SKOLA PRIMENA?

NF

NF portretas
Mere ir savyvaldybes klerkai,pratryne daug metu sedmenimis kedes savyvaldybeje,ka JUs Zalgirio 70- mecio Jubiliejaus proga skirsite klubui,gal pinigeliu,ar klusysite vilno joneliu su vienu seniu ir jo marionetemis is LKL,kurie neleidzia i LKL valdyba Zalgirio atstovo,siauliu klimaviius ten yra,kur tu ,vytai balseviciau,konservatoriau,kur norintis sumazinti Zalgiriui parama iki 1mln.,Kaunui tu nereikalingas,gal varyk i Sestokus is kur atmynei su abiem savo zmonomis ir vaikuciais.....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių