Lietuvos varžovės Juodkalnijos stovykloje įsiplieskė konfliktas (trenerio komentaras)

Ant prarajos slenksčio esantiems Juodkalnijos krepšininkams liko du mačai prieš B grupės favoritėmis laikomas komandas Lietuvą ir Serbiją. Tačiau juose treneriui Luka Pavičevičiui teks žaisti išretėjusiomis gretomis.

Šiomis dienomis rytdienos Lietuvos komandos varžovę mįslingomis aplinkybėmis paliko puolėjas Vladimiras Dašičius.

25-erių puolėjas yra vienas iš labiausiai patyrusių Juodkalnijos komandos žaidėjų, tad toks sprendimas buvo netikėtas. Teigiama, kad tokį sprendimą Juodkalnijos komandos atstovai priėmė dėl to, kad puolėjas pažeidė drausmę. Jokie papildomi paaiškinimai nebuvo pateikti.

“Nenoriu komentuoti šio įvykio. Pasakysiu tik tiek, kad tai buvo Juodkalnijos krepšinio federacijos sprendimas. Manau, kad jos atstovai netrukus viską paaiškins oficialiai“, - mįslingai iš karto po mačo su bosniais kalbėjo Juodkalnijos rinktinės vyriausiasis treneris Luka Pavičevičius.

Pats V.Dašičius dievagojosi, kad net ir turėdamas sveikatos problemų atidavė visas jėgas rinktinei bei kovojo už savo šalies vardą ir tikrai nėra vertas pašalinimo iš komandos.

Prieš pirmenybių startą V.Dašičiui buvo prognozuojamas Juodkalnijos rinktinės lyderio vaidmuo, tačiau per pirmus du čempionato mačus su latviais ir makedonais jis vidutiniškai rinko vos po 3 taškus, atkovodavo po 3.5 kamuolio, o trečiajame mače su bosniais visai nežaidė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių