Prieš rungtynes – smagus M. Kalniečio ir žalgiriečių susitikimas

Mantas Kalnietis kyštelėjo galvą pro plastikinę užuolaidą, skiriančią koridorių Milano „Mediolanum Forum“ arenoje, ir tai, ką pamatė už jos, privertė plačiai nusišypsoti. Kauno „Žalgirio“ trenerių štabas, įskaitant du gerus jo bičiulius Šarūną Jasikevičių ir Darių Maskoliūną, stovėjo už užuolaidos, laukdami savo eilės treniruotis.

M. Kalniečio ir Milano „Emporio Armani“ treniruotė buvo pasibaigusi prieš kelias minutes, tačiau jis neskubėjo į rūbinę ir palaukė savo buvusių komandos draugų bei trenerių.

Šiltai apsikabinęs su kiekvienu iš trenerių, M. Kalnietis netrukus sulaukė pagyrų iš Š. Jasikevičiaus už sėkmingą pasirodymą paskutinėse Italijos lygos rungtynėse, kai pelnė 21 tašką ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Netrukus iš rūbinės vienas po kito ėmė lįsti „Žalgirio“ krepšininkai, o pirmasis iš jų – Paulius Jankūnas.

„Sveiki, Mantai“, – formaliai su geriausiu draugu pasisveikino „Žalgirio“ kapitonas, taip sukeldamas dar vieną juoko bangą tarp „Žalgirio“ trenerių.

Trumpai pasikalbėję, netrukus krepšininkai pasuko skirtingais keliais: M. Kalnietis – į rūbinę, o P. Jankūnas – į paskutinę treniruotę prieš vakaro rungtynes.

M. Kalnietis „Žalgiryje“ žaidė 2006-2012 metais ir pusę 2015-2016 m. sezono. Sausį, vos komandos vairą perėmus Š. Jasikevičiui, buvo susitarta dėl M. Kalniečio perėjimo į „Emporio Armani“ klubą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių