Prie „Žalgirio ekspreso“ prisijungia nauji miestai

  • Teksto dydis:

Pagreitį įgauna Kauno „Žalgirio“ ir ilgametės komandos rėmėjos „Kautros“ organizuojamas „Žalgirio ekspresas“, kurio tikslas – patogiai, greitai ir pigiai į Eurolygos rungtynes Kaune suvežti krepšinio mylėtojus iš įvairių Lietuvos kampelių.

Prieš mėnesį startavęs projektas sulaukė milžiniško pasisekimo ir į linksmybių sūkurį įtraukė dar tris miestus. Prie Vilniaus, Alytaus bei Marijampolės, artimiausiose rungtynėse prisijungia Druskininkai, Prienai ir Vilkaviškis.

Eurolygos vadovų įvertinimo sulaukusioje Kauno „Žalgirio“ arenoje liko vos du reguliariojo sezono mačai stipriausiame Senojo žemyno turnyre – kovo 21 d. su Stambulo „Anadolu Efes“ ir kovo 31 d. su Manto Kalniečio atstovaujama Milano „EA7 Emporio Armani“.

Būtent į šias dvejas rungtynes kursuos ir specialūs „Kautros“ autobusai. Viskas, ko tereikia, – įsigyti kelionės bilietą internetu arba autobusų stočių kasose ir, jį pateikus „Žalgirio ekspreso“ autobuse, atsiimti rungtynių bilietą.

„Labai smagu matyti ir tuos pačius, ir naujus žaliai-baltus veidus, keliaujančius „Žalgirio ekspreso“ autobusais. Matome, kad tampa tradicija keliauti palaikyti mylimos komandos. Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie aktyvesnio „Žalgirio“ palaikymo ir atvežti gerbėjus iš vis daugiau skirtingų miestų. Tikimės rekordinio keleivių palaikymo artimiausiose rungtynėse“, – kalbėjo „Kautros“ atstovas Mindaugas Sakalauskas.

„Žalgirio ekspreso“ dėka Kauną per dvejas rungtynes jau pasiekė daugiau nei tūkstantis Vilniaus, Marijampolės ir Alytaus gyventojų ar miestų svečių, tad prasiplėtus projekto šeimai tikimasi dar didesnio gerbėjų antplūdžio „Žalgirio“ arenoje.

Detalesnė informacija: https://www.autobusubilietai.lt/zalgirio-ekspresas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių